L' Ajuntament de Valls impulsa els pressupostos participatius pel 2017

L' Ajuntament de Valls impulsa els pressupostos participatius pel 2017

L' Ajuntament de Valls impulsa els pressupostos participatius pel 2017

> La regidoria de Participació organitza una sessió de debat públic el 9 de febrer al Convent del Carme per consensuar el model de participació

L'Ajuntament de Valls, a través de la Regidoria de Participació, està treballant en la redacció d' un protocol de pressupostos participatius que s'implementaran a partir d'aquest any. El document del nou protocol es presentarà en un acte públic el dia 9 de febrer a les 19h a la Sala d'Actes del Convent del Carme, amb l'objectiu d'implicar a la ciutadania en la gestió municipal, en concret en la presa de decisions al voltant dels pressupostos municipals. L'activitat es farà en una sessió oberta on els participants podran aportar idees sobre el text del nou protocol per tal de definir el model de manera participada.

L'Ajuntament vol promoure el pressupost participatiu com un mecanisme de democràcia directa que permet als ciutadans influir o decidir directament sobre els pressupostos públics mitjançant processos de participació ciutadana. Aquesta serà la primera vegada que es realitzen uns pressupostos participatius. L' acció sorgeix arran de les necessitats que van detectar-se a la diagnosi sobre l'estat de la participació ciutadana a Valls, presentada el passat mes de desembre.

Cal destacar que aquests són fruit d'una partida aprovada per aquest 2017. Així, el pressupost d'inversions municipal per aquest exercici contempla una partida de 75.000 euros que es destinaran a projectes que la ciutadania escollirà a partir del procés participatiu que s'engegarà enguany.

Tots els interessats a participar en la sessió de treball del dia 9 de febrer, poden confirmar assistència al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..