Vallsgenera tanca cursos de formació amb una alta participació

Vallsgenera tanca cursos de formació amb una alta participació

Vallsgenera tanca cursos de formació amb una alta participació

Vallsgenera ha tancat, aquest divendres dia 10 de febrer, diversos cursos de formació en els que, des de finals del 2015 fins el 2016, hi han participat 245 alumnes. Aquests cursos van adreçats a joves i adults amb edat laboral i tenen l'objectiu de promoure i garantir la inserció laboral mitjançant la millora del seu currículum vitae. La realització d'aquests implica una millora en la qualificació professional i millors garanties d'accedir a un lloc de treball. Els cursos han constat d'una formació teòrica i pràctica a l'aula o tallers de Vallsgenera. Després els alumnes han realitzat unes pràctiques no laborals a diferents empreses per acabar de formar-se en l'ofici o professió.

En concret, entre els cursos que s'han realitzat destaca el d'auxiliars administratius (13 alumnes), el d'activitats d'auxiliars de magatzem (s'han realitzat tres cursos amb un total de 40 alumnes) i el d'organització de magatzem (15 alumnes). També s'han realitzat un total de vuit cursos relacionats amb activitats de promoció turística. Són els següents: activitats de natació (15 alumnes), promoció turística i informació al visitant (16 alumnes), serveis de bar i cafeteria (13 alumnes), atenció al públic en alemany (17 alumnes), atenció al públic en anglès (12 alumnes), atenció al públic en francès (18 alumnes), operacions bàsiques de restaurant i bar (13 alumnes) i socorrista en instal·lacions aquàtiques (s'han realitzat dos cursos amb un total de 36 alumnes)

D'altra banda, també s'han realitzat dos cursos que tenen l'objectiu de garantir la contracció després de la seva realització. Un d'ells ha estat el curs d'activitats en gestió administrativa que ha comptat amb 25 alumnes i un segon cursat per 12 alumnes.  A l'acte, que ha tingut lloc a la sala d'actes de Vallsgenera, ha assitit l'alcalde de Valls, Albert Batet, el regidor d'empresa i ocupació i director de Vallsgenera, Joan Carles Solé.