L'Ajuntament concedeix els ajuts a entitats i esportistes vallencs

L'Ajuntament concedeix els ajuts a entitats i esportistes vallencs

L'Ajuntament concedeix els ajuts a entitats i esportistes vallencs

> L'objectiu és potenciar la trajectòria esportiva, promoure i vitalitzar l'esport a la ciutat.

El Patronat Municipal d'Esports de Valls ha concedit els ajuts a entitats i esportistes vallencs, en un acte que s’ha celebrat avui al saló de sessions de l’Ajuntament. L'objectiu d'aquests ajuts és potenciar la trajectòria dels esportistes per ajudar-los a aconseguir els seus objectius personals en cada una de les modalitats que participen, i a la vegada promoure l'activitat esportiva de la ciutat i vitalitzar aquest sector associatiu.

Per a l'atorgament dels ajuts s'ha tingut en compte la projecció esportiva dels atletes i el nivell competitiu nacional o internacional. En total, s’han concedit ajuts a sis esportistes per un import global de 4.000 euros: l'atleta de 31 anys de mig fons i fons i 3a al campionat d’Espanya de mitja marató Marta Galimany; la triatleta de 28 anys i campiona d'Espanya de triatló de llarga distància Dolça Ollé; el ciclista de carretera de 24 anys Genís Soriano; l'atleta de salt de llargada i d'alçada de 19 anys Gerard Pérez; l'atleta de salt de llargada i proves combinades de 16 anys Enric París i el tenista de 76 anys Josep Altisen.

D'altra banda, també s'ha concedit al Club Hoquei Valls un ajut de 635 euros per a la promoció del taller 'Hoquei a les Escoles'. Aquesta activitat ha estat subvencionada al tractar-se d’un nou projecte esportiu obert a un important col·lectius d’infants.

En la mateixa convocatòria també s'han atorgat els ajuts per a l'ús de les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal el Fornàs a un total de 10 esportistes de la ciutat per a la seva preparació i entrenaments. Així, a més de Marta Galimany, Dolça Ollé, Gerard Pérez, Enric París i Genís Soriano, també s’han cedit els equipaments esportius del Fornàs als atletes de mig fons i fons Xavier Garcia i Júlia Ollé, al patinador artístic de 15 anys Àlex Medina, el pilot de motocross de 24 anys Sergi Vidal i al veterà atleta de 60 anys Emili Aubareda.