La Valls APP incorpora 71 noves entrades i en millora un centenar

La Valls APP incorpora 71 noves entrades i en millora un centenar

> 1.450 persones segueixen l’actualitat cultural a través d’aquesta aplicació on line

La Valls APP, que funciona des del maig de 2015, ha incorporat 71 noves entrades en diferents apartats informatius que van més enllà de l’agenda cultural, i ha millorat el contingut en un centenar d’entrades més. Les noves entrades sumen a l’aplicació diferents recursos d’oci, de serveis, d’informacions de transport, i d’espais de restauració. Les 101 entrades que s’han millorat essencialment aporten webs nous i recursos on line generats per part dels proveïdors de diferents serveis recollits en l’APP.

Així mateix, al capdamunt de la portada de la Valls APP apareix una imatge canviant de la ciutat, en la seva pluralitat d'oferta cultural. A les fotografies preexistents, en aquesta nova i recent actualització s’hi ha afegit el Centre Cultural amb les noves butaques i grada telescòpica estrenades la darrera temporada de tardor dels Teatres de Valls.

El desenvolupament de la Valls APP contribueix al foment de l’aplicació de les noves tecnologies en la gestió de la ciutat i en la seva sostenibilitat, així com a la necessària dotació de recursos on line. El regidor de cultura, Marc Ayala, ha explicat que «D'aquesta manera la VallsApp permet que els ciutadans i les ciutadanes rebin la informació cultural d’una manera encara més directa i interactiva».

La creació i el manteniment d’aquesta APP formen part del programa 'Valls, ciutat de cultura participativa', que difon no sols els actes organitzats pel propi ajuntament sinó pel conjunt d'agents culturals que volen adherir-se. En aquest moment ja són 1.450 els usuaris que segueixen aquesta actualitat cultural de la ciutat de Valls a través d’aquest canal.