Valls acull la presentació de l'aplicació castellera LaSoca.cat

Valls acull la presentació de l'aplicació castellera LaSoca.cat

Valls acull la presentació de l'aplicació castellera LaSoca.cat

Aquest dilluns a la tarda va tindre lloc a l’ajuntament de Valls la presentació de l’aplicació castellera laSoca.cat. L’acte es va iniciar amb la salutació del Regidor de Cultura Marc Ayala i la introducció de Josep Bargalló, comissionat de la ‘Biennal de Castells. Tarragona, Patrimonis de la Humanitat, qui va fer un repàs a l’evolució del fet casteller i la inclusió de les noves tecnologies.

LaSoca.cat és una eina gratuïta de direcció tècnica i dinamització social per les colles castelleres. Creada com a eina per als equips tècnics de les colles, permet crear i cantar les pinyes dels castells des de qualsevol tauleta o ordinador. També conté ajudes per facilitar i automatitzar la feina de compondre les estructures de manera àgil i visual, amb l'avantatge de tot producte digital on totes les dades queden emmagatzemats per la seva posterior consulta i estudi.

L'aplicació està pensada per ser un instrument eficaç d'ajut en el dia a dia de qualsevol colla. Permet fer la gestió de les dades dels castellers, portar al dia l'agenda de l’entitat (assajos, diades i esdeveniments socials) a més d'incorporar un sistema de missatgeria instantània amb tots els castellers de la colla. A més a més, pretén ajudar en les necessitats de totes les colles, ja siguin grans, mitjanes o petites. Amb noves funcionalitats que s'afegiran a partir de la demanda o la detecció de necessitats de les colles. LaSoca.cat és una eina completament gratuïta, tant per a les colles com per als castellers.