Sortida de marxa nòrdica a la Torre de la Mixarda

Sortida de marxa nòrdica a la Torre de la Mixarda

Sortida de marxa nòrdica a la Torre de la Mixarda

Aquest passat dissabte 25 de febrer, una trentena de persones van participar d'una nova sortida de marxa nòrdica organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Valls i amb la col·laboració de Bendhora. En aquesta ocasió es fa fer una excursió fins a la Torre de la Mixarda. El recorregut circular, de prop d’11 km, oferia un terreny planer molt idoni perquè els participants seguissin millorants la seva tècnica.

El punt de trobada va ser al polígon industrial de Valls on el grup va agafar un camí que portava directament a la Torre de la Mixarda, en aquest indret els participants van aprofitar per fer una breu parada i prendre algunes fotografies. El dia assolellat va propiciar un idíl·lic paisatge de verds sembrats i envoltat d’ametllers florits que va esdevenir una jornada especial. De tornada, seguint una pista forestal, el grup va arribar fins a Fontscaldes i des d’allí va agafar el camí de retorn a Valls.

La propera sortida està prevista pel dissabte 18 de març on es farà un itinerari pel Pla de Santa Maria per descobrir la ruta de la Capona. Per altra banda, ja està a punt el calendari del pròxim trimestre que preveuen més excursions de cara als mesos següents.

El PME valora molt positivament la gran participació a aquest programa de sortides mensuals i una sessió d'iniciació cada trimestre que fa palès el creixent interès en practicar la marxa nòrdica, una especialitat que cada cop més és un referent en el món de la salut i l’esport.