Reposició anual d'arbres i arbustos de la ciutat de Valls

Reposició anual d'arbres i arbustos de la ciutat de Valls

Reposició anual d'arbres i arbustos de la ciutat de Valls

L'Ajuntament de Valls està duent a terme la reposició programada anualment d' arbres i arbustos en diferents punts dels espais públics de la ciutat. En total es reposaran 30 arbres i 34 exemplars d' arbustiva de quasi una vintena d'espècies diferents entre les quals destaquen l'hibisc, la ginesta, la morera, l'espígol, el plàtan d'ombra o el llorer.

Les zones on s'estan fent les reposicions són: el barri del Fornàs (carrer Castells, camí del Centre Meteorològic, carrer Molls de l'Estació -Rafel de Casanova, carrer Marc Fuster, carrer Francesc Gumà i carretera del Pla), el barri de Cases Verdes, la zona de l'Eixample (carrer Prat de la Riba, carrer Mas Miquel, plaça Francesc Layret, carrer Sant Antoni Maria Claret, carrer Galofre Oller, carrer Balmes), el barri de Sant Josep Obrer (carrer Roger de Flor i carrer Sor Filomena Ferrer), el barri Antic (el Pati, carrer Monges i plaça del Carme) i el barri de l'Albada (carrer Pau Mercadé).

L'Ajuntament preveu una segona reposició durant el mes de març i abril amb abèlies, lavandes i heura, coincidint amb el canvi de flor de temporada a la Font de la Manxa i a la plaça de la Creu, on es substituiran els pensaments per begònies.