La CEPTA s'adhereix al Pacte Camp de Valls, parc industrial de l'Alt Camp

La CEPTA s'adhereix al Pacte Camp de Valls, parc industrial de l'Alt Camp

La CEPTA s'adhereix al Pacte Camp de Valls, parc industrial de l'Alt Camp

La Cepta s'ha adherit aquest dijous dia 2 de març al Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l'Alt Camp. El president de CEPTA, J. Antoni Belmonte, i el regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé, han escenificat l’acord entre les dues institucions. El Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp, que integra a dotze municipis de la comarca, vol afavorir, a partir d’estratègies conjuntes, la captació de noves empreses i la creació d’ocupació per la millora de la competitivitat econòmica.

El pla ha rebut el suport del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals que impulsa el Servei d’Ocupació de la Generalitat i s’ha fixat consolidar el paper de l’Alt Camp com a pol industrial estratègic del sud de Catalunya. Formen part del Pacte els municipis d’Alcover, Alió, Bràfim, el Pla de Santa Maria, els Garidells, la Riba, Puigpelat, Rodonyà, Vallmoll, Valls, Vila-rodona i Vilabella.

Durant la seva intervenció, el regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Valls també ha destacat el suport de CEPTA en la posada en marxa d’aquest projecte empresarial i de territori. “Valorem molt positivament i agraïm el suport de la CEPTA al nostre Pacte, ja que el seu coneixement del món empresarial i la seva experiència seran dos elements importants en el sí del pacte del Camp de Valls”, ha destacat Solé, al mateix temps que ha afegit que l’activitat de la confederació empresarial de suport, de formació i d'acompanyament a les empreses i empresaris de la província de Tarragona, “seran factors molt importants per a la consolidació i desplegament del Pacte del Camp de Valls”.

Presentació a Tarragona

El regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé, ha destacat aquest matí a Tarragona que el Pacte del Camp de Valls neix gràcies a l'esperit de col·laboració de 12 municipis de l'Alt Camp i de les empreses dels sectors més significatius del territori, amb dos objectius principals. D’una banda, treballar conjuntament en el desenvolupament econòmic de l'interior del Camp de Tarragona i, de l’altar, col·laborar les empreses i els emprenedors del territori i per treballar amb les institucions públiques i entitats empresarials de la demarcació.

Els impulsors del projecte destaquen que el pacte del Camp de Valls es vol convertir en un agent actiu per al desenvolupament del Camp de Tarragona per treballar braç a braç amb institucions com la Generalitat de Catalunya, la diputació de Tarragona i el Port de Tarragona, i amb totes les que s'hi vulguin sumar.

El projecte també preveu la col·laboració amb els agents socials i les entitats empresarials que, com CEPTA, creguin en aquest projecte.

“Volem ser uns socis i uns col·laboradors lleials de les institucions i entitats del Camp de Tarragona en el disseny del futur i del progrés de les nostres comarques”, destaca Solé, que apunta que l'interior del Camp de Tarragona “té un potencial i unes perspectives de creixement en el terreny econòmic, del coneixement i de la innovació que cal aprofitar en benefici dels seus municipis i habitants, però també en benefici del conjunt del Camp de Tarragona”.

El regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Valls també ha expressat el desig que es visualitzi el Pacte del Camp de Valls com una unió d'interessos públics i privats que treballen per crear ocupació, nova i de qualitat, per millorar el benestar i la qualitat de vida dels habitants de l'alt Camp i del seu entorn.