Arriba la quarta edició de la setmana de les cultures urbanes, amb l' Associació Juvenil Big Fam i VallsJove

Arriba la quarta edició de la setmana de les cultures urbanes, amb l' Associació Juvenil Big Fam i VallsJove

Arriba la quarta edició de la setmana de les cultures urbanes, amb l' Associació Juvenil Big Fam i VallsJove

> Entre el 9 i el 19 de març s’han organitzat un total de 9 activitats, en un programa que manté el format però que incorpora noves iniciatives

Per quart any consecutiu, Valls celebra la Setmana de les Cultures Urbanes que organitzen l’Associació Juvenil Big Fam i la regidoria de Joventut i Acció Cívica amb un programa d’activitats que s’inicia el proper dijous 9 de març i s’allarga fins el dia 19. El programa manté el format d’anteriors edicions amb xerrades, la grafitada, la ruta nocturna o la baixada de trastos, però incorpora algunes iniciatives noves com un taller de longboard, un torneig de 3x3 de bàsquet urbà o una batalla de galls.

La Setmana de les Cultures Urbanes s’iniciarà amb la xerrada de Marcelo Lusardi que el proper dia 9 de març a les 19h al Centre Cívic, explicarà la seva experiència de superació com a practicant d’skate tot i haver-se quedat cec. El 10 de març, a les 18.30h al Casal Popular la Turba, se celebrarà la xerrada de Mery Muñoz, que oferirà una xerrada relatant la seva experiència com a dona en el món de l’skate.

El dissabte 11 de març hi ha programat tot un dia ple d'activitats. A partir de les 10h del matí hi haurà un 3x3 de bàsquet urbà a la pista de bàsquet del Barri Antic que acollirà també, durant tota la jornada, una exhibició de grafits i, a partir de les 17h, una batalla de galls, mentre que al barri de Mas Clariana, a partir de les 11h, se celebrarà un taller de longboard amb aquests particulars taules d’skate de gran longitud.

Baixada de Trastos
El diumenge 12 de març se celebrarà la 6è edició de la Baixada de Trastos. Aquesta singular cursa de velocitat començarà a partir de les 9.30h amb la concentració dels trastos al Pati, i a partir de les 11h del matí es donarà pas a l'inici de la tradicional baixada pel C/ de l'Església.

Divendres 17 de març a partir de les 19h la programació continuarà amb la ruta nocturna, on petits i grans podran anar amb bici, patins, skate, etc., recorrent diferents carrers de Valls.
L'últim cap de setmana d'activitats començarà al Pati que acollirà el dissabte dia 18 una mostra de cultures urbanes, a partir de les 10h del matí i fins les 14h, amb diferents exhibicions de slackline, skaters, grafiti, i música amenitzant la diada. A la nit hi ha organitzada la Big Fam Fest a la Sala Redstar, a partir de les 12h de la nit. El programa es clourà el diumenge 19 de març, a partir de les 16h, amb la realització de diferents tallers d'esports urbans, a l'skatepark del barri d'El Fornàs.

Per a més informació o per inscripcions a algunes de les activitats, els interessats poden adreçar-se a l'oficina de Valls Jove (C/ Sant Pere, 2) o bé trucar al 977609849 o al facebook de Valls Jove o Big Fam.