Dissabte familiar al Teatre Principal de Valls

Dissabte familiar al Teatre Principal de Valls

Dissabte familiar al Teatre Principal de Valls

> L’espectacle de les Bianchis i les seves Supertietes n’és protagonista.

> Abans es podrà visitar la nova exposició «Papers de circ» del professor Karoli.

El proper dissabte 11 de març la companyia Les Bianchis presenta el seu espectacle «Les Supertietes», a partir dels «Contes infantils contra tot pronòstic» d'Empar Moliner, dins la temporada d’espectacles familiars dels Teatres de Valls.

La companyia Les Bianchis va obtenir amb «Les Supertietes» el Premi al millor espectacle al certament d’espectacles familiars de la Mostra d'Igualada l’any 2016. Les Bianchis compten amb el personatge de la Queralt, una investigadora peculiar, que serà tieta. Això l'alegra però al mateix temps l'entristeix perquè creu que no ho sabrà fer. Per això demana ajut a les amigues de sempre, la Magda, una empresària de mitjons, i la Bàrbara, un àrbitre de futbol, que són tietes des de fa molt de temps. La Queralt descobrirà amb els contes, la màgia i les amigues com ser una Supertieta.

L’espectacle teatral familiar començarà a les 18 h i és recomanat per a nenes i nens des dels 4 anys. A més, els més petits podran gaudir des de mitja hora abans d’un dels atractius previs al vestíbul del Teatre Principal. La temporada familiar ha estrenat una nova iniciativa de l’Escola de l’Espectador dels Teatres de Valls que precisament s’hi podrà tastar. Es tracta d’“El racó dels petits inquiets”, que ofereix cada tarda d’espectacle familiar, mitja hora abans que comenci la funció, la possibilitat de llegir contes i deixar-se endur per la imaginació, en una proposta creada per als més petits de la casa.

Exposició circense
En aquesta ocasió, el vestíbul també comptarà amb un segon pol d’atracció, protagonitzat per l’exposició «Papers de circ», comissariada pel Professor Karoli, un destacat col·leccionista circense. La mostra ofereix una panoràmica general de les arts de la pista i, especialment, de tot allò relacionat amb la publicitat i la promoció d’artistes, empreses o espectacles. Recull una àmplia mostra de postals, programes de mà, segells, revistes, targetes de visita, cromos, pintures i programes de cinema en un conjunt que, sense pretendre ser exhaustiu, explicita abastament la iconografia i els codis característics d’una art escènica que ha estat influenciada per les diverses tendències de les arts plàstiques dels segles XIX i XX.

Els canals de venda de l’espectacle de Les Bianchis són on line a través de www.ticketea.com les 24 hores , el telefònic a través del número 902 044 226 de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15, i finalment la presencial a les taquilles centrals del Teatre Principal, dimecres no festius de 18 a 21 h i divendres no festius de 12 a 13.30 h. Dissabte les taquilles obriran a les 17 h, una hora abans de l’inici de la funció.