Patrícia Cantarell protagonista al cicle sobre justícia social per un món millor

Patrícia Cantarell protagonista al cicle sobre justícia social per un món millor

> Serà dimarts dia 14 de març a les 19:30h a la sala d'actes de l'Institut d'Estudis Vallencs.

La xerrada "Tothom treballant per a una economia al servei del 99% de la població" a càrrec de Patrícia Cantarell, que es farà el pròxim dimarts, 14 març, a les 19:30 hores a la sala d'actes de l'Institut d'Estudis Vallencs, clourà la primera part del cicle sobre justícia social per un món sense conflictes.

Patrícia Cantarell és responsable del Departament de Campanyes i Ciutadania d'Oxfam Intermón i parlarà sobre les desigualtat com a font de conflicte i explicarà la campanya de fiscalitat justa que s'ha engegat per denunciar l'existència de paradisos fiscals. Al mateix espai es podrà visitar l'exposició produïda per Oxfam Intermón "Fiscalitat injusta, desigualtat extrema" fins el 15 de març que té l'objectiu de conscienciar sobre la creixent desigualtat en el món com a gran obstacle per a l'eradicació de la pobresa mundial.

“Desigualtat és conflicte social: fem debat” és el cicle d'activitats que ha organitzat la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Valls amb l'objectiu de portar a debat les desigualtats com a font principal de tot tipus de conflictes socials, econòmics i polítics.

L'activitat pretén conscienciar a la ciutadania de la importància de la justícia social per un món sense conflictes i s'emmarca en el conjunt de cicles organitzats des de la Regidoria de Benestar Social per tractar diversos àmbits de la desigualtat en la societat. Pel mes de maig està previst que es desenvolupi un cicle centrat en la crisi dels refugiats, en col·laboració amb diferents entitats i organitzacions.

Cantarell és tècnica en relacions públiques i formada en història de l'art per l'UB. El 1987 s'incorpora a Oxfam Intermón per dirigir la companya internacional contra el treball infantil. Des del 2002 forma part de l'equip d'Oxfam Intermón en el departament de campanyes i ciutadania. També és membre de la junta de Lafede.cat, organització per la justícia global i portaveu de la plataforma pobresa zero-justícia global.