Un centenar de participans a la quarta edició de l'AeròbicDday

Un centenar de participans a la quarta edició de l'AeròbicDday

Un centenar de participans a la quarta edició de l'AeròbicDday

Un centenar d'esportistes van participar el passat dissabte a la quarta edició de l'Aerobic Day organitzada pel Patronat d'Esports amb la col·laboració de la Regidoria de Participació ciutadana i Igualtat, i el Servei d'Informació i atenció a la Dona de l'Ajuntament de Valls. La marató d'aeròbic, de més de 3hores de durada, va tenir lloc al pavelló Xavier Tondo i Volpini. Durant l'activitat es va aprofitar per a fer la lectura del manifest institucional en commemoració del dia internacional de la Dona.

L'activitat va començar amb una sessió d' Aerodance amb les excel·lents coreografies dirigides per Anna Arbós i Maria Benaiges amb la col·laboració de Tamara Mansilla les tres tècnics del Patronat. Seguidament va tenir lloc la sessió de Zumba amb Maria José Rodríguez, Maria Benaiges i Roger Romero. Tot seguit es va fer lectura del manifest institucional en commemoració del dia internacional de la Dones que va anar a càrrec de cinc esportistes vallenques: Isabel López, Sara Catalán, Anna Solé, Dolça Ollé i Betty Salat.

Després de la fotografia de grup les participants, novament present en aquesta edició, en Genís Llopis, tècnic del Reus Deportiu amb Tamara Mansilla van dirigir una sessió d'Aeroremember. Tots els tècnics capitanejats per Roger Romero van fer un ball per parella tipus, polka. Posteriorment, es va fer un recordatori d'aquelles cançons de festa major i una coreografia amb tots els tècnics disfressats ballant la canço de la pel·lícula Grease.

L'acte es va acabar amb una foto de família, aquests cop, promocionant la Marató de donants de sang del proper dimecres 22 de març al Centre Cultural Municipal.

La organització va facilitar als participants durant tota l'activitat, l'avituallament necessari per recuperar-se correctament entre una sessió i l'altra i també va agrair la seva participació amb una samarreta commemorativa d'aquesta edició.