L'Ajuntament repinta els passos de vianants i instal·la senyals noves al polígon industrial

L'Ajuntament repinta els passos de vianants i instal·la senyals noves al polígon industrial

L'Ajuntament repinta els passos de vianants i instal·la senyals noves al polígon industrial

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana els treballs de repintat de la senyalització horitzontal i de reforç de la senyalització vertical al polígon industrial de Valls. Fins a principis d’estiu, es durà a terme la primera de les tres fases d’actuació previstes dins del pla de manteniment i millora del polígon en matèria de senyalització. Aquests treballs es fan de manera paral·lela a les diverses obres de manteniment que la Regidoria de Via Pública ha començat a fer per tal de garantir la millora continuada de carrers i serveis de la zona industrial de la ciutat.

La intervenció se centra en el repintat dels passos de vianants i altres elements de senyalització horitzontal i en la instal·lació o reposició de senyals verticals, amb l’objectiu de millorar la seguretat del trànsit. Aquesta primera fase planificada per Mobilitat finalitzarà a mitjans de juny i ara es desenvolupa al voltant del carrer Artesans, dins de l’àrea del marge dret del polígon industrial, des de la carretera del Pla en direcció nord. S’hi repintaran 23 passos de vianants i s’hi instal·laran 42 senyals verticals noves.

Les dues fases posteriors del projecte de millora preveuen el repintat de 45 passos de vianants més i la instal·lació d’altres 73 senyals verticals al carrer Fusters i perpendiculars amb la carretera del Pla i al carrer Blanquers i perpendiculars amb el carrer Fusters, tot i que encara no hi ha un calendari definit. La Regidoria de Mobilitat ha adquirit una màquina de pintar nova per tal de dur a terme totes aquestes actuacions.