La 17a edició de l'Espai de l'Estudiant tanca amb 6.000 visitants

La 17a edició de l'Espai de l'Estudiant tanca amb 6.000 visitants

La 17a edició de l'Espai de l'Estudiant tanca amb 6.000 visitants

La dissetena edició de l'Espai de l'Estudiant, la fira de l'ensenyament de les comarques de Tarragona, va tancar les seves portes el passat 10 de març amb una xifra rècord de 6.000 visites. Entre dijous 9 i divendres 10 de març més d'una cinquantena de centres procedentes de l'Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Penedès. el Tarragonès, Ribera d'Ebre i el Montsià van passar per la Sala Kursaal de Valls per conèixer l'amplia oferta formativa universitaria i de formació profesional. També hi va haver visitants procedents des de Sant Carles de la Ràpita i l'Atmella de Mar fins a Móra la Nova, Falset, l'Arboç, El Vendrell, La Bisbal i tot el Camp de Tarragona.

En aquesta edició hi van participar 50 expositors, distribuïts en 48 stands. Cal valorar molt positivament les millores fetes al local que han permès oferir uns serveis i una imatge més adient i que consoliden el Kursaal com lloc ideal per fer aquest tipus d'esdeviment. A més a més, des de fa uns anys l'organització dóna un ajut als centres visitants per tal de col·laborar en les despeses de desplaçament a Valls.

Així mateix, l'Institut d'Estudis Vallencs, des de la seva secció del Consorci Pro Universitari, ha valorat en roda de premsa molt positivament la fidelitat dels instituts i escoles que any rere any visiten la fira i la col·laboració i implicació de l'Ajuntament de Valls que resulta fonamental per al bon desenvolupament del saló.

Enguany s'han incorporat petites millores de cara als expositors i els visitants, com és la renovació de material per als stands així com l'edició del catàleg oficial, que amplia la informació que es donava fins ara als visitants. El catàleg, a part d'una breu descripció de cada expositor, incorporava també la relació de tots els graus universitaris que es poden cursar a Catalunya amb les notes de tall per accedir a les universitats públiques, a més de la relació de cicles formatius que es poden cursar a Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Un material molt apreciat pels estudiants de secundària i per als seus professors, tutors, orientadors i pares que van visitar l' Espai.

L'Espai de l'Estudiant ha estat possible gràcies al suport de diferents institucions i empreses com és el cas de l'Ajuntament de Valls, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, 'La Caixa', el Fèlix Hotel, Ràdio Valls i la Cambra de Comerç de Valls.