Principals acords de la Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern:

  • La Junta de Govern va aprovar diferents despeses vinculades al tractament d’escombraries. En concret, va aprovar una despesa de 66.600 euros a favor del Consell Comarcal de la Conca de Barberà pel tractament de la fracció orgànica de les deixalles, 250.000 euros a la UTE Valls per la recollida selectiva de paper, cartró, vidre i envasos i 355.800 euros per la incineració dels residus a Sirusa pels mesos de març a desembre. També es va aprovar una despesa de 25.000 euros a favor del Consell Comarcal de l’Alt Camp per la prestació del servei de recollida, trasllat i acollida d’animals abandonats.
  • Concessió de subvencions per obres d’habitatges que es destinin a lloguer social. La Junta de Govern ha aprovat la concessió de subvencions a propietaris de quatre habitatges per les obres de reforma efectuades en aquests immobles amb la finalitat de destinar-los a lloguer social. En concret, s’han concedit subvencions per la reforma d’habitatges situats als carrers Jaume Huguet, Montserrat i dos més al carrer Mestral. L’import total de les subvencions ha estat de 23.582 euros.
  • Subvenció Unió Anelles de la Flama. La Junta de Govern ha aprovat el conveni amb la Unió Anelles de la Flama que preveu una aportació de 30.000 euros per les diferents activitats culturals i socials que desenvolupa l’entitat.