El Centre Cívic estrena programació amb una trentena d'activitats per aquesta primavera

El Centre Cívic estrena programació amb una trentena d'activitats per aquesta primavera

El Centre Cívic estrena programació amb una trentena d'activitats per aquesta primavera

> Les inscripcions es poden realitzar a partir del dia 3 d'abril al Centre Cívic.

El Centre Cívic de Valls estrena programació oferint 33 activitats entre l'abril i el juny. Entre aquestes es destaca, el taller gratuït 'Comprar o llogar. Què faig?', la xerrada 'Treballar a Europa', l'acte d'entrega de premis del Concurs de Relats Breus de Sant Jordi, el taller 'Aprèn a fer servir la teva càmera de fotos' o el taller d'informàtica 'Descobreix el Gimp'.

'Risoterapia' i 'Comprar o llogar. Què faig?' són dos dels tallers gratuïts que s'han organitzat per aquest mes de maig al Centre Cívic de Valls. El primer té l'objectiu d'ensenyar una de les millors mediacions terapèutiques: el riure; el segon és un taller on s'ensenyaran tots els avantatges i els inconvenients dels contractes de lloguer i hipotecaris per decidir en funció de les preferències i necessitats. Durant el mes d'abril també s'ha organitzat el taller pràctic 'Ecologia profunda' per connectar amb els nostres orígens i el taller 'Cultivem' per endinsar-se en el món dels horts urbans.

La xerrada 'Treballar a Europa' tindrà lloc el proper dijous 4 de maig i anirà a càrrec de Marta Garriga i tractarà sobre la Xarxa Eures, les feines d'estiu i la mobilitat laboral en general. També s'ha organitzat la xerrada 'Arribar a final de mes i amb diners és possible. Cinc hàbits per deixar de patir i estalviar a final de mes' el dia 18 de maig, 'Servei de Voluntariat Europeu' l'1 de juny i el cinefòrum 'Reptes del demà que hem d'afrontar avui' el 15 de juny.

Entre les activitats i espectacles infantils destaca 'Storytime: Gina Ginger and Charlier Chives' el proper 19 de maig. Pel 20 d'abril hi ha previst la presentació del llibre 'Rio, luego existo' a càrrec de l'autora, M. Rosa Pares i pel dia 21 d'abril la Companyia La Minúscula ens sorprendran amb 'Sant Jordi al revés', una peculiar forma d'explicar la llegenda. Dissabte 22 d'abril tindrà lloc l'acte d'entrega de premis del Concurs de Relats Breus de Sant Jordi i dimecres 26 d'abril la presentació del llibre 'Si no puc volar' d'Estel Solé. D'altra banda, el taller 'Pintem Mandales' va adreçat a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys com una proposta per estimular la intel·ligència emocional i la concentració fomentant l'atenció, la creativitat i la imaginació.

Cal destacar altres activitats com el curs de costura bàsica 'Dóna fil', el taller de Zumba, la gimnàstica de manteniment, el ioga dinàmic, el curs de la tècnica Txi-Kung, el taller de cistelleria tradicional, el curs per aprendre a treballar el discurs fotogràfic i el d'aprendre a interpretar els patrons de revista de moda. També s'oferiran cursos d'anglès per viatjar on s'ensenyaran els conceptes bàsics i necessaris per comunicar-se durant les estances a l'estranger.

'Descobreix el Gimp!' és un taller d'iniciació per al retoc digital d'imatges i amb 'Introducció a la imatge digital i els editors online' es farà una bona passejada pels diferents programes i recursos per internet per retocar les imatges.

D'entre les activitat programades també cal destacar els set tallers adreçats al majors de 64 anys com el de llengües -català o anglès-, gimnàstica, psicomotricitat, el taller per exercitar la memòria o el d'història de la ciutat de Valls, i el taller de jocs on es farà treballar la ment mentre es gaudeix d'una estona agradable i divertida.

Les inscripcions als tallers del Centre Cívic es poden fer a partir del 3 d'abril de dilluns a divendres de 10h a 14h i, de dimarts a dijous de 17h a 19h. Per la realització d'aquestes activitats ha col·laborat la Biblioteca Carles Cardó, Vallsjove, Vallsgenera, el Patronat Municipal d'Esports, la Xarxa Òmnia, la Generalitat de Catalunya i el SOC.

Descarregar programa