Turisme de Valls presenta una nova ruta guiada per narrar la història dels comerços centenaris

Turisme de Valls presenta una nova ruta guiada per narrar la història dels comerços centenaris

Turisme de Valls presenta una nova ruta guiada per narrar la història dels comerços centenaris

> El fil conductor de la nova ruta és la història dels «comerços de tota la vida» de Valls

> L'estrena de la ruta serà en exclusiva per als guanyadors de les 7 entrades dobles que sortejarà Comerç de Valls

La regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, a través de l'Oficina Municipal d'Informació Turística, ha creat una nova ruta basada en la història dels comerços centenaris de Valls. La ruta anomenada “Comerços Centenaris” és fruit de la col·laboració entre la regidoria, l'Oficina de Turisme i els comerços vallencs i entrarà en funcionament aquest mes d'abril, en el marc de la campanya «Abril Mes cultural» de Comerç de Valls.

La nova ruta és una forma diferent de conèixer el establiments amb diverses generacions de vida de la ciutat de Valls. L'experiència combina la visita a diferents comerços amb l'explicació de la història, la trajectòria i les anècdotes de cada establiment dins del context del històric de la ciutat. Algunes de les botigues protagonistes són Cal Blanco, Merceria Maria “Casa Seguidillas” i el Bon Gust, entre d'altres.

El punt de partida és a la Plaça del Pati, continua pel carrer la Cort, per conèixer-ne les botigues, i continua per la plaça del Blat. Tot seguit, enfila pel C/Major, C/Carnisseria, Plaça de les Garrofes, Costa del Puntarró, Portal Nou, C/dels Metges, Plaça de l'Oli, C/Forn Nou i tornada al Pati.

La ruta s'estrenarà al mes de maig, però per poder gaudir-la caldrà participar en la campanya «Abril Mes cultural» de Comerç de Valls. Durant aquesta campanya promocional, Comerç de Valls sortejarà 7 entrades dobles per gaudir en exclusiva d'una visita programada per al dissabte 27 de maig. Per poder participar en el sorteig, les persones que realitzin una compra en comerços vallencs del 10 al 30 d'abril obtindran una butlleta que hauran d'omplir i lliurar. Posteriorment, es sortejaran les entrades a la ruta «Comerços Centenaris de Valls» i altres premis entre tots els participants.

Després de la presentació en exclusiva per als guanyadors del sorteig de Comerç de Valls, la ruta quedarà oberta al públic general.

Les persones interessades en realitzar la ruta també poden optar per apuntar-se a la sortida que es realitzarà el dissabte 10 de juny a les 11h.

Les persones interessades poden fer la seva reserva a l'Oficina Municipal d’Informació Turística de Valls al carrer de la Cort, 61, escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al número de telèfon 977 612 530.