Del 8 al 13 d'abril Valls acollirà els campionats de Catalunya de Tennis Taula

Del 8 al 13 d'abril Valls acollirà els campionats de Catalunya de Tennis Taula

> En la cita esportiva hi participaran joves esportistes d'uns 50 clubs de tota Catalunya.

Els Campionats de Catalunya de Tennis Taula ( X Benjamins, XXIV Alevins i Sub-21 i XXXIII Infantils i Juvenils) tindran lloc entre dissabte 8 i dijous 13 d'abril a Valls. En els campionats està previst que participin joves de prop de 50 clubs d'arreu de Catalunya.

Enguany, com a novetat, s'han ampliat el nombre de categories que participaran a les competicions. Aquest serà el primer cop que la Federació unifica tots els campionats en una sola seu. Les categories que es disputaran als campionats seran les següents: benjamí, aleví, infantil. Juvenil i sub21. Totes aquestes categories es divideixen en masculina i femenina individual i masculina i femenina en equips.

Està previst que dissabte i diumenge es disputi els campionats en categoria benjamí, dilluns i dimarts els campionats en categoria aleví i juvenils, i dimecres i dijous els campionats en categoria infantil i sub21. Durant la cita esportiva s'instal·larà terra tècnic de color vermell-granatós a tot el pavelló, terra que s'instal.larà pels jocs del Mediterrani 2018.