Principals acords de la Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern:

- Declaració de l'oferta més avantatjosa del contracte d'obres per a la millora d'un tram de vorera de la carretera del Pla: La Junta de Govern ha aprovat declarar com oferta més avantatjosa en el procés de licitació per a la contractació de l'execució d'obres per a la millora d'un tram de vorera de la carretera del Pla a la presentada per Bosir SA per un import de 131.753 IVA inclòs. Un dels objectius de la renovació completa de la vorera de la carretera del Pla a l'alçada dels Barris Alt Camp i Miramar és la millora de la mobilitat i la seguretat dels vianants. Es preveu l'ampliació de vorera en aquells trams on sigui possible i, en els punts on no es pugui ampliar, es substituirà l'enllumenat actual per nous punts de llum situats fora vorera per fer més fàcil la mobilitat. Es retiraran també antics punts de telefònica de la via pública. El projecte completarà així la millora realitzada per la Generalitat l'any 2015 de construcció del nou passeig d'entrada a Valls.

- Aprovació del conveni de subvenció amb l'Associació de Restauradors de Valls: La Junta de Govern ha aprovat atorgar una subvenció a l'Associació de Restauradors de Valls de 3.000 euros per al desenvolupament de diverses accions durant el 2017 com la mostra de la cuina del calçot o la Jornada gastronòmica del calçot. L'Associació de Restauradors de Valls impulsa i treballa des de la seva creació per a la divulgació de la gastronomia i promoció de la ciutat. Així mateix, la Regidoria de Comerç i Turisme ha desenvolupat diverses línies de treball orientades a promoure tant el comerç com el turisme. Aquests objectius comuns i el el desenvolupament d'activitats conjuntes han convingut la voluntat i l'oportunitat de trobar fórmules de cooperació.

- Aprovació de la despesa pel suport i assessorament en el desenvolupament de pressupostos participatius: La Junta de Govern ha aprovat una despesa de 7.502 euros IVA inclòs per l'assessorament i suport en el desenvolupament dels pressupostos participatius del municipi de Valls del 2017. Per a la realització d'aquests s'ha aprovat contractar a l'empresa Ceres.

- Aprovació dels contractes privats per a les actuacions de la Colla Jove i la Colla Vella: La Junta de Govern ha aprovat l'inici de l'expedient de contractació de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls mitjançant un procediment negociat sense publicitat. L'objectiu d'ambdós contractes són les actuacions castelleres que realitzen les dues colles a Valls. El pressupost estimat d'adjudicació és de 60.000 euros IVA inclòs per a cadascun dels contractes.