Acords de Junta de Govern: inversió de 146.000 euros en millores al pavelló Joana Ballart

Acords de Junta de Govern: inversió de 146.000 euros en millores al pavelló Joana Ballart

Acords de Junta de Govern: inversió de 146.000 euros en millores al pavelló Joana Ballart

- Oferta més avantatjosa de les obres de millora al pavelló Joana Ballart. La Junta de Govern ha aprovat les ofertes més avantatjoses als diferents lots de la licitació de les obres de millora del pavelló esportiu municipal Joana Ballart que, en total, comportaran una inversió de 146.000 euros IVA inclós. Aquestes obres, que compten amb el finançament de la Diputació de Tarragona, permetran, a més de millorar les instal·lacions del pavelló, adaptar-lo als requeriments com a seu dels Jocs del Mediterrani. Les obres inclouen l’execució de millores als sistemes de seguretat i contraincendis del pavelló, la renovació de tancaments i l’adequació d’una sala de la primera planta del Joana Ballart. La Junta va declarar les següents ofertes més avantatjoses: la presentada per l’empresa Asistacasa 2005 per un import de 45.324 euros pels treballs de millora de les instal·lacions dels sistemes de protecció contra incendis, antiintrusió i enllumenat d’emergència al Joana Ballart; a l’empresa DP2 Global Service per un import de 17.756 euros per la millora de la instal·lació elèctrica i d’il·luminació de la sala multiús del pavelló i els treballs de lampisteria dels vestidors; a l’empresa Proviser Ibérica per un import de 41.594 euros per les obres d’arranjament i millora de la coberta; i, finalment, a l’empresa Gilabert Miró per un import de 41.392 euros per la substitució de les finestres de les façanes sud i oest i col·locació d’elements de seguretat i protecció.

- Aprovació plec de clàusules urbanització carrer Jacint Verdaguer. La Junta de Govern ha aprovat el plec de clàusules econòmiques i administratives per a la licitació de les obres d’urbanització del carrer Jacint Verdaguer amb un pressupost de 99.792 euros IVA inclòs. El projecte, que està previst executar a mitjans d’enguany, preveu la renovació de tot el ferm, la modernització dels serveis públics de clavegueram, aigua, electricitat i enllumenat i, a la vegada, el soterrament de les línies de telefonia i eliminació de traspassos aeris de cablejat. El carrer serà de plataforma única i mantindrà l’estètica d’altres actuacions de millora realitzades en aquesta zona com l’efectuada l’any 2016 a la zona de Paborde i Miralbosc. Per garantir la seguretat en aquest carrer, està previst col·locar pilones a banda i banda per delimitar els espais reservats a vianants i limitar també la velocitat de circulació. Amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants i la comoditat de la mobilitat, amb la reforma també es mantindrà en tot el recorregut del carrer Jacint Verdaguer la mateixa alçada que s’assoleix amb el remuntable i pas de vianants situat a la cruïlla entre la muralla i el carrer Miralbosch.

- Convocatòria d’ajuts a les associacions de l’àmbit social. La Junta de Govern ha aprovat la convocatòria pública per a la concessió d’ajuts municipals a les associacions i entitats de l’àmbit social per enguany. Aquests ajuts tenen per finalitat establir la col·laboració econòmica de l’Ajuntament amb les activitats de contingut social que impulsen les entitats orientades a la prevenció, assistència, integració i promoció del benestar a diferents col·lectius, entre ells famílies, infants, adolescents, dones, immigrants, gent gran, persones amb discapacitat i malalties o en situació de risc social, com també les iniciatives destinades a la promoció del moviment associatiu i el voluntariat social. Les entitats que es poden acollir a la subvenció són les associacions vallenques que participin a la taula de cohesió social.