La Clàssica Xavi Tondo aplega gairebé 200 promeses del ciclisme

Miguel Indurain, ciclista que va guanyar cinc Tours de França, va ser el mestre de cerimònies la 2a Clàssica Xavi Tondo, una competició de la Copa Espanya de cicilisme organitzada per la Secció Ciclisme del CB Valls, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Valls i el Patronat d'Esports, i el Club de Ciclisme Xavi Tondo i Volpini. L'alcalde de Valls, Albert Batet i els pares del ciclista vallenc, també s'han sumat a la sortida de la 2a Clàssica Xavier Tondo, una cursa a la qual competeixen ciclistes de categoria Sub-23 i Elit, i s'afegeix a les activitats ciclistes que s'organitzen a Valls com el Campus de Ciclisme Xavi Tondo, la Cursa Social Xavi Tondo, o l'arribada de la Volta Catalunya del març. Prop de 200 joves promeses del ciclisme van participar en la cursa que va guanyar el corredor rus Aleksandr Grigoriev de l'equip Mutua Levante-Ginestar que va recórrer els 170 km de la prova en un temps de 4:07:18. El ciclista rus es va imposar a Arnau Solé (Compak) en l'sprint final, després d'una cursa que va recórrer, a més de Valls, diverses localitats de l'Alt Camp i la Conca de Barberà, entre elles el Pla de Santa Maria, Cabra del Camp, Sarral, Solivella o la Guàrdia dels Prats.