Sortida de marxa nòrdica a la Selva del Camp

Sortida de marxa nòrdica a la Selva del Camp

Sortida de marxa nòrdica a la Selva del Camp

Nova sortida de marxa nòrdica del Patronat d'Esports de Valls amb la col·laboració de l'empresa Bendhora, va tenir lloc el passat dissabte 6 de maig pels voltants del terme de la Selva del Camp. Una vintena de participants van poder gaudir d'un matí assolellat en un entorn desconegut per la majoria tot i la proximitat a la capital de l'Alt Camp.

A dos quarts de deu va començar la sortida, una ruta circular de poc més de 12 quilòmetres i 400 metres de desnivell i d'intensitat moderada. La major part del recorregut es va realitzar per pista forestal, terreny idoni per a la pràctica d'aquest esport. Els marxadors van passar pels voltants d'algunes masies vorejant el Mas Paperer i gaudint de diferents paratges, alguns d'ells oferien vistes aèries. La part final de l'activitat esportiva va ser pel camí del Rec que acompanyava el corrent del riu fins arribar de nou a la Selva del Camp.

La propera sortida de marxa nòrdica, el gran repte, serà el dissabte 10 de juny i tindrà lloc pels voltants del castell de Tamarit i amb prop de 20 quilòmetres de recorregut.