Principals acords de la Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern

- Contractació d'un servei de control d'abocament al clavegueram del Polígon Industrial: La Junta de Govern ha aprovat la contractació d'un servei per dur a terme el control d'abocaments al clavegueram del Polígon Industrial de Valls per un import de 15.859 euros, IVA inclòs. El servei anirà a càrrec de l'empresa Aquambiente.

- Concessió de subvenció a l'Institut d'Estudis Vallencs per les obres de restauració i manteniment a l'antic Hospital de Sant Roc: La Junta de Govern ha aprovat l'atorgament de la subvenció de 20.000 euros a favor de l'Institut d'Estudis Vallencs, destinada a les obres de restauració i manteniment a l'antic Hospital de Sant Roc.

- Aprovació del conveni amb la Unió de Botiguers de Valls: La Junta de Govern ha aprovat atorgar una subvenció a la Unió de Botiguers de Valls per import de 12.000 euros per al desenvolupament al llarg del 2017 de diferents activitats de promoció comercial com Carnestoltes, Fira de Rebaixes estiu i hivern, Mes cultural, Valls Viu la Moda estiu i hivern, Botiguers al carrer, Nadal, entre d'altres. Aquest conveni és fruit de les línies de treball de l'Ajuntament de Valls, des de la Regidoria de Comerç i Turisme, orientades a promoure la dinamització i reactivació del comerç de la ciutat de Valls.