El Mago Pop arriba dijous i divendres al Centre Cultural Municipal

El Mago Pop arriba dijous i divendres al Centre Cultural Municipal

> L’espectacle d’Antonio Díaz, la gran estrella de la màgia actual, es veurà el 18 i 19 de maig les 21 h al Centre Cultural

El creador del televisiu Mago Pop i Premi Nacional de Màgia, Antonio Díaz, presenta el seu espectacle ‘La gran ilusión' els propers dijous 18 i divendres 19 de maig al Centre Cultural de Valls. L’excel·lent ritme de venda de les entrades confirmen que aquest serà el muntatge amb més espectadors d’aquesta temporada d’hivern-primavera.

Aquesta setmana Valls serà testimoni d'il·lusions impactants i de jocs de mans mai vistos amb l’espectacle ‘La gran ilusión' d’Antonio Díaz, el Mago Pop. L'èxit, la sorpresa i la perplexitat estan assegurades, amb les manipulacions, la màgia visual, la màgia de prop i les teletrasportacions impossibles d’aquest il·lusionista extraordinari, que visita per primer cop la ciutat de Valls.

Antonio Díaz és el mag més captivador del panorama actual i l’estrella de la cadena televisiva Discovery Max. En aquest espectacle el Mago Pop és el protagonista involuntari d'un espai de televisió tipus «El Show de Truman» que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics són actors que interpreten un paper en la seva vida. El protagonista està obsessionat amb els jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent. Aleshores haurà de demostrar la seva vàlua i crear un espectacle que deixi el públic bocabadat.

Un espectacle divertit, sensible, extraordinari, excepcional, sorprenent, vibrant, que aposta per la innovació i la fantasia. Aquest mag excepcional fa explotar la creativitat en estat pur gràcies a una capacitat inesgotable per sorprendre des del primer minut de l'espectacle. Noms ben coneguts de l’escena teatral catalana com Josep Maria Pou o Emma Vilarasau i del panorama de l’humor com Berto Romero cooperen en l’espectacle a través de diferents vídeos i audiovisuals. L’espectacle està copresentat amb INDI EMAGIC.

Els canals de venda són on line a través de www.ticketea.com les 24 hores, el telefònic a través del número 902 044 226 de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h i divendres de 9 a 15, i finalment la presencial a les taquilles centrals del Teatre Principal, dimecres de 18 a 21 h i divendres de 12 a 13.30 h, i a la del Centre Cultural des de les 20 h els dos dies de funció.

Més informació:
www.lagranilusion.com

Premsa Ajuntament de Valls
16 de maig de 2017