L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard organitza aquest dijous 25 de maig un concert a l'aire lliure als jardins del Parc Barrau

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard organitza aquest dijous 25 de maig un concert a l'aire lliure als jardins del Parc Barrau

> També s'ha organitzat un berenar solidari per tal de recaptar fons per al projecte “Fan del Lluís”

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard va organitzar un concert a l’aire lliure als jardins del Parc Barrau pel passat 11 de maig però com a causa de la pluja es va haver de suspendre. Finalment el concert tindrà lloc aquest dijous 25 de maig a les 19 hores i comptarà amb la participació dels combos de l’escola i la batucada. El concert vol ser una mostra dels diferents grups de música moderna que estan en funcionament en aquests moments i que han anat sent present en diversos concerts al llarg del curs.

Des de fa un cert temps, l’escola compta amb cinc combos que aglutinen una trentena d’adolescents. Els combos són agrupacions musicals que interpreten obres de música actual com el pop o el rock i que estan integrats per cinc o sis músics: un cantant, una guitarra, un baix, una bateria i alguns instruments melòdics com el violí, la flauta, el saxo o el violoncel. Entre els concerts que han realitzat al llarg de l’any hi ha des de la mostra de Nadal als concerts que habitualment realitzen a l’institut Narcís Oller durant l’estona de pati, el concert a Figuerola del Camp convidats per Set d’Oli o la mostra al Pati per Sant Jordi. Properament intervindran al Festival de Jazz de Banyoles i a la trobada de combos que organitza l’ACEM a Tarragona.

La Batucada, que és una de les agrupacions més joves de l’Escola, es va estrenar el curs passat i serà l’encarregada d’iniciar el concert del proper dijous. Fa unes setmanes la vam poder escoltar pels carrers del centre històric acompanyant la inauguració de Florits Art del Barri que organitzava l’Associació Barri Antic.

> Berenar solidari amb 'Fan del Lluís'

Des de l’AMPA de l’Escola, molt sensibles a la realitat del Lluís Boada Ramon, ha organitzat un berenar solidari per tal de recaptar fons per al projecte “Fan del Lluís”. La família Boada Ramon està vinculada a l’escola des de fa molts anys, a través de dos dels seus fills i també de la mare, que va ser una de les encarregades de narrar la cantata que l’Escola va estrenar fa poques setmanes: En Calvin no sap volar.

Des de l’AMPA, s’ha convidat a totes les famílies del centre a col·laborar en el berenar aportant alguna cosa de menjar pel berenar solidari. Tota la recaptació que se’n derivi anirà íntegrament al projecte “Fan del Lluís”, que promou l’estudi de les malalties minoritàries.

Així mateix, es convida tota la ciutadania a participar del concert i del berenar, que és obert al públic i que tindrà lloc a l’aire lliure al voltant del recinte de l’Escola fins a quarts de deu del vespre.

 23 de maig de 2017