Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Renovació del clavegueram de Cases Verdes. La Junta de Govern ha aprovat de manera definitiva el projecte de renovació del clavegueram del barri Cases Verdes de Valls, amb un pressupost d’execució material previst de 68.500 euros. Aquest projecte comportarà l’ampliació de capacitat de la xarxa de clavegueram de la urbanització amb la instal·lació d’un nou ramal de canonada que connectarà amb la xarxa de col·lectors del torrent de la Xamora.

- Contractació dels treballs de redacció del projecte d’ampliació del Museu de Valls. La Junta ha aprovat contractar, per un import de 10.500 euros IVA inclòs, els serveis de l’arquitecte Xavier Bustos Serrat per la redacció del projecte d’adequació de la Casa de Cultura que permetrà ampliar les actuals dependències del Museu de Valls. D’aquest manera, el projecte haurà d’incloure la reordenació de la zona d’accés del vestíbul, així com la reforma de la primera planta que passarà a ser també espai expositiu. Així, el Museu de Valls ocuparà els espais que abans ocupava la biblioteca Carles Cardó i que han quedat alliberats amb el trasllat, l’any 2014, de la biblioteca a l’Espai Ca Creus. Amb l’execució del projecte, el Museu guanyarà nous espais per poder mostrar el seu fons i l’organització de noves exposicions temporals.

- Concessió de subvencions a l’associacionisme juvenil i infantil. La Junta ha aprovat la concessió de les subvencions a les entitats juvenils i entitats d’educació en el lleure infantil i joventut convocats per la regidoria de Joventut i Acció Cívica. En concret, es concedeixen 500 euros a l’Associació Cultural l’Aleta, 450 a l’Agrupació Escolta i Guia Verge de la Candela i 337 al Centre d’Esplai Esquirols.

 

31 de maig de 2017