Jornades de participació pel Pla Local de Joventut

Jornades de participació pel Pla Local de Joventut

> Les jornades tindran lloc a la sala d’actes del Convent del Carme el proper dissabte dia 10 de juny

> Més de 500 joves ja han participat en l’enquesta jove

El Servei de Joventut de Valls ha iniciat els treballs per a l'elaboració del nou Pla Local de Joventut amb vigència pel període 2017/2020. El Pla, que ha de definir les polítiques de joventut del municipi pels propers quatre anys, ha de ser una eina que afavoreixi el projecte de vida dels joves de la ciutat i millorar-ne la seva qualitat de vida, a partir de l'anàlisi de la realitat municipal i la participació dels joves en la definició de les prioritats.

Amb aquesta finalitat, es va iniciar el passat mes d'abril l'enquesta jove en la que ja hi han pres part més de 500 joves. En concret, hi han participat 400 alumnes dels tres instituts de la ciutat (instituts Jaume Huguet, Serra de Miramar i Narcís Oller) i també de VallsGenera. L'enquesta, que també es pot omplir online a través de la pàgina www.vallsjove.cat fins al proper 5 de juny, ja ha recollit la participació a través del web de 150 joves d'entre 16 i 34 anys.  Els resultats de l'enquesta serviran per a realitzar la diagnosi del nou Pla Local de Joventut (2017-2020). A més, entre els i les participants es realitzarà un sorteig amb diferents premis: dues entrades al Festiuet, una "sortida jove" a Portaventura, dues entrades al Pessebre Vivent, dues entrades al Teatre, dos abonaments de 10 pel Patronat d'Esports i un abonament d'estiu a les instal·lacions esportives del Fornàs.

Per a definir i prioritzar les línies de treball del futur Pla, des del servei s'han organitzat unes jornades participatives, el proper dia 10 de juny a la sala d’actes del Convent del Carme – Escola Enxaneta, de les 10h a les 13.30h. En aquestes sessions es donara a conèixer els resultats de l'enquesta i es treballarà a través de grups de discussió per àmbits temàtics. A les jornades hi poden participar tots els i les joves de Valls en edats compreses entre els 16 i els 34 anys. Totes les persones interessades en participar i, per a previsió d'organització, poden inscriure’s presencialment a les oficines de Valls Jove (c/St.Pere, 2- Espai Ca Creus), via telefònica al telèfon 977 60 98 49 o a través del correu electrònic  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

1 de juny de 2017