Vallsgenera prepara una jornada de networking dedicada a l'organització d'esdeveniments

Vallsgenera prepara una jornada de networking dedicada a l'organització d'esdeveniments

L'Institut de Desenvolupament Local Vallgenera ha organitzat una jornada de networking empresarial que tindrà lloc el dimecres 14 de juny a partir de les 9 hores a l'Hotel Class. L'objectiu de la cita és fomentar la relació entre emprenedors, empreses, comerços i professionals que participin en l'organització d'esdeveniments. Com dissenyadors gràfics, fotògrafs, wedding planners, responsables d'esdeveniments de grans empreses, relacions públiques, floristeries, empreses d'imatge i so, comunicació, publicitat, restaurants, músics, cellers...

La trobada començarà a les 9 hores amb les acreditacions. Posteriorment, a les 9:30 hores tindrà lloc la ponència inaugural, que sota el títol "Esdeveniments: L'art de mobilitzar audiències" realitzarà Raimond Torrents de Torrents & Friends. Després d'una pausa pel cafè i l'esmorzar es reprendrà l'activitat a les 10:45 hores amb la xerrada sobre tast de vins "Criteris bàsics per a la selecció de vins" a càrrec d'Anna Casabona, del Celler de Capçanes. De les 11:30 fins a les 14:30 hores serà el torn del networking, basat en entrevistes curtes i bidireccionals.

Aquest acte de networking té un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses exposen de forma breu, clara i concisa què fan amb la finalitat d'establir un primer contacte i intercanviar informació de les empreses. L’objectiu de la jornada és trobar quines oportunitats de col·laboració hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

L’acte és gratuït i inclou el material i l’esmorzar. Les places són limitades. Per motius organitzatius és imprescindible fer la inscripció abans del dia 13 de juny. La inscripció es pot realitzar a: www.vallsgenera.cat o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Descarregar cartell

   6 de juny de 2017