Turisme de Valls organitza una ruta teatralitzada al Call Jueu

Turisme de Valls organitza una ruta teatralitzada al Call Jueu

> La ruta es farà només el dissabte 17 de juny en tres úniques sessions

> Les places estan limitades a un màxim de 30 persones per sessió i cal reservar amb antelació

La regidoria de Comerç i Turisme organitza una ruta teatralitzada al Call de Valls dins del programa d'activitats del Festa Major de Sant Joan. La ruta es celebrarà el proper dissabte 17 de juny a la tarda entre sessions úniques a les 6, 7 i 8 de la tarda. És una activitat gratuïta i les places són limitades a 30 persones per sessió i cal reservar plaça amb antelació a través de l'Oficina de Turisme de Valls.

La protagonista de la ruta teatralitzada al Call Jueu de Valls serà Pili Cugat, diplomada en Turisme per la Universitat de Girona i Guia oficial de turisme de Catalunya, i creadora de nombroses rutes teatralitzades al calls de Falset, Tortosa, Tarragona i Montblanc. La ruta creada per Valls estarà guiada pel personatge de Blanca, la Jueva de Tortosa, que ve de visita a Valls acompanyant al seu marit, mercader de jaspi. Caminant pels carrers del call jueu de Valls rememorarà els bons temps de la comunitat jueva vallenca. I, mitjançant el cant i la paraula, durant el seu recorregut pel call explicarà la història, els costums i les tradicions de l’aljama de Valls. La representació teatralitzada també anirà acompanyada de cants sefardites i cants jueus catalans amb acompanyament musical.

L'entrada és gratuïta. Les persones que hi vulguin participar poden reservar plaça a l'Oficina Municipal d'Informació Turística de Valls, de forma presencial al carrer de la Cort número 61, a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al número de telèfon 977 612 530, indicant l'hora del passi escollit: les 18h, les 19h o les 20h.

  8 de juny de 2017