Principals acords de la Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern

- Redacció del projecte per una nova pista poliesportiva al Vilar. La Junta de Govern ha aprovat contractar a l’empresa Gatell Enginyers, per un import de 17.545 euros IVA inclòs, els treballs de redacció del projecte per la redacció del projecte d’una pista poliesportiva a l’espai que ara ocupa l’antiga piscina del Vilar. El projecte haurà de definir la reconversió de l’espai per reconvertir-lo en una pista per a la pràctica esportiva, així com les actuacions necessàries a l’espai de vestidors i als soterranis de les antigues instal·lacions.

- Adjudicació del contracte de les obres de millora al pavelló Joana Ballart. La Junta ha aprovat les adjudicacions relacionades amb diverses obres de millora del pavelló municipal Joana Ballart. Les obres, finançades a través de la Diputació de Tarragona per a les instal·lacions que seran seu dels Jocs del Mediterrani de 2018, comportaran una inversió total de 146.000 euros IVA inclòs. En concret, s’ha adjudicat a l’empresa Assistacasa 2005, per un import de 45.324 euros, la millora de les instal·lacions dels sistemes de protecció contra incendis, antiintrusió i enllumenat d’emergència; a l’empresa DP2 Global Service, per 17.756 euros, els treballs de millora de la instal·lació elèctrica i d’il·luminació de la sala multiús de la segona planta del pavelló i diferents millores als vestidors; a l’empresa Proviser Ibérica, per 41.594 euros, les obres de ram de paleta a diferents espais de l’equipament i millores a la coberta; i, per últim, a l’empresa Gilabert Miró, per 41.392 euros, la renovació de tancaments i finestres a més de diferents elements de seguretat i protecció a la instal·lació.

Altres informacions d’interès

- Reunions amb veïns dels barris de la Candela i de la Vallvera. Aquesta setmana, l’alcalde de Valls, Albert Batet, acompanyat per la regidora de Via Pública, Dolors Farré, ha participat en les reunions de les assemblees de veïns de dos barris de la ciutat. En concret, dimarts es va reunir amb els veïns del barri de la Candela i dimecres al barri de la Vallvera. Aquestes reunions formen part de les trobades periòdiques que realitza l’alcalde amb els veïns un cop a l’any per fer balanç de les actuacions realitzades als barris i recollir seves inquietuds i suggeriments.

  8 de juny de 2017