Vallsgenera organitza un networking per a empreses i professionals de l'organització d'esdeveniments

Vallsgenera organitza un networking per a empreses i professionals de l'organització d'esdeveniments

Vallsgenera organitza un networking per a empreses i professionals de l'organització d'esdeveniments

> Hi han participat més de 60 empresaris i professionals

> La jornada de contactes empresarials també ha comptat amb una conferència i un tast de vins

L'Institut Municipal de Desenvolupament Local IMDL-Vallgenera ha organitzat una nova jornada de networking. L'edició d'enguany ha estat dedicada al món de l'organització d'esdeveniments i als professionals relacionats amb aquest sector empresarial. L'objectiu de la cita ha estat el de fomentar la relació entre emprenedors i empresaris d'activitats com el càtering, la fotografia, el disseny, les relacions públiques, el protocol, la música, l'animació, etc.

La trobada ha tingut lloc a l'Hotel Class de Valls des de les 9.00 fins les 13.00 hores i ha començat amb la presentació de l'acte a càrrec Joan Carles Solé, regidor d'Empresa i Ocupació i president de l'IMDL Vallsgenera. La cita ha comptat amb la presència de l'empresari i expert en comunicació i esdeveniments, Raimond Torrents, que ha fet una original xerrada sobre organització d'actes amb el títol «Esdeveniments: L'art de mobilitzar audiències». Torrents és llicenciat en Ciències Empresarials i Màster in Business Administration per ESADE i postgraduat en «Neuromarketing aplicat» per la Universitat de Barcelona. És autor de diversos llibres, entre els quals destaca «Eventos de Empresa. El Poder de la Comunicación en Vivo» (Deusto 2005), el primer llibre especialitzat en organització d'esdeveniments i comunicació en viu editat en llengua castellana.

La jornada també ha comptat amb un taller dirigit per l'enòloga vallenca Anna Casabona sobre «Criteris bàsics per a la selecció de vins». El taller ha presentat els vins del Celler de Capçanes «Mas Dionís» (rosat) i «Mas Picosa» (negre), i també el cava Brut Nature Reserva del Celler Vives-Ambrós de Montferri; i ha establert els criteris necessaris per una correcta elecció dels vins en cada tipus d'esdeveniment. Anna Casabona és una professional amb una llarga trajectòria en el sector de la gastronomia i del vi. Va regentar durant 20 anys l'establiment de càtering i vinoteca de Valls "El Rebost", ha donat classes al Curs de Sommeliers de la Universitat Rovira i Virgili i actualment treballa com a sommelier i comercial al Celler de Capçanes al Montsant. El passat juliol va quedar tercera finalista al Concurs del millor sommelier de Catalunya i aquest abril va quedar dins del top-ten del concurs de Mejor Sumiller de España.

La trobada ha finalitzat amb una explicació als participants de la dinàmica final de la jornada i amb la clàssica ronda d'entrevistes entre empreses. L'acte ha permès que els més de 60 assistents participin en una sèrie d'entrevistes curtes i bidireccionals per establir contactes, trobar oportunitats de negoci o de col·laboració entre empreses i professionals. Cada contacte ha tingut una durada de tres minuts per a què les empreses exposessin de forma breu, clara i concisa els seus serveis, objectius i possibilitats de treball en comú.

   14 de juny de 2017