Obert el termini per incloure actes als propers programes culturals

Obert el termini per incloure actes als propers programes culturals

> També es preparen els de la Fira de Santa Úrsula

Amb la intenció de recollir totes les activitats previstes a Valls per part dels diferents agents culturals i fer-ne difusió conjunta a través del programa d'actes «Valls. Ciutat de Cultura Participativa» que abasta des de l'octubre de 2017 fins al gener de 2018, les entitats, associacions i col·lectius poden fer arribar, fins al divendres 8 de setembre, els actes previstos a la Xarxa de Cultura. Així mateix, com que hi ha entitats que treballen també en l’organització de la Fira de Santa Úrsula, s'inclouran en el programa de la fira els actes que coincideixen amb els dies de celebració.

Es poden enviar les fitxes a l'adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé fer-les arribar a la Xarxa de Cultura de Valls, al carrer de Sant Pere 2, 43800 de Valls.

Aquesta informació serveix per elaborar l'edició impresa del programa que arriba a totes les llars vallenques, la versió digital en format web, els posts i tuits per al facebook i twitter de Visita Valls, i l'agenda cultural difosa a través de la pàgina web   i de la VALLS APP.

 

4 de juliol de 2017