Guia de lectura dedicada a la novel·la romàntica a la Biblioteca Carles Cardó

Guia de lectura dedicada a la novel·la romàntica a la Biblioteca Carles Cardó

La Biblioteca Carles Cardó presenta la nova guia de lectura que estarà dedicada a la novel·la romàntica i que inclou les novetats adquirides recentment. D’aquesta manera, a l’entrada de la Biblioteca, a més de les guies impreses, s’hi exposen els llibres perquè els usuaris puguin fullejar-los amb comoditat i escollir quins endur-se en préstec.

A la nova guia s’hi troben títols representatius de tots els subgèneres que actualment conformen aquest tipus de literatura. Així, s’hi podran trobar novel·les roses històriques, contemporànies o fantàstiques, novel·les eròtiques i també el que s’ha batejat com literatura «chick» adreçada a joves de 20-35 anys. Les novel·les que conformen la nova guia és una proposta de lectura fresca i lleugera que sembla idònia per aquests mesos d’estiu, amb llibres que conviden al relax i que, a la vegada, guanya adeptes i fidels al gènere.

D’altra banda, recordar que aquest divendres dia 7 de juliol, la Biblioteca Carles Cardó convida a tots els nens i nenes al contacontes-taller «Pirates a la costa!» que tindrà lloc a la sala d’actes de la mateixa biblioteca a les 11h.

 

5 de juliol de 2017