El Pacte Camp de Valls organitza una reunió amb empreses de l'àmbit de la logística

El Pacte Camp de Valls organitza una reunió amb empreses de l'àmbit de la logística

El Pacte Camp de Valls organitza una reunió amb empreses de l'àmbit de la logística

El Pacte Camp de Valls va organitzar, el passat dilluns 10 de juliol, una reunió amb empreses representants del sector estratègic de la logística amb l'objectiu de tractar els principals temes que preocupen a aquesta activitat tan present al nostre territori. Les 6 empreses de Valls, Alcover i Vila-rodona que han assistit a la reunió han pogut exposar i compartir les necessitats i reptes de futur que tenen en aquest moment en àmbits com l’eficiència energètica, les comunicacions per carretera i per tren, les telecomunicacions, el transport públic i els serveis en els polígons industrials.

La reunió també ha ajudat a trobar sinergies entre els empresaris que podrien coincidir en una estratègia conjunta per negociar plegats qüestions rellevants com el preu i la qualitat de l’energia, els serveis portuaris o la demanda d’inversions en infraestructures en el territori. Els empresaris del sector de la logística també han coincidit en la necessitat de trobar solucions per a formar treballadors qualificats, especialment en posicions de comandament mig i amb coneixements i experiència en gestió i manteniment.

A la reunió hi han participat l’alcalde d’Alcover, Robert Figueras, i el president de Vallsgenera i regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé. Per part de les empreses, han pres part a la trobada Ikea, FM Logístic, ID Logistics, BG Logistics, Transports Titu i Prat International Brand.

12 de juliol de 2017