El Patronat Municipal d'Esports organitza un curs d'estratègies motivacionals

El Patronat Municipal d'Esports organitza un curs d'estratègies motivacionals

El Patronat Municipal d'Esports organitza un curs d'estratègies motivacionals

> El curs anirà a càrrec del professor Pep Marí i va dirigit a estudiants i professionals de l'àmbit de l'esport

El Patronat Municipal d'Esports de Valls organitza un curs-taller sobre estratègies motivacionals que tindrà lloc al Centre Esportiu Municipal el Fornàs el dijous 7 de setembre. L'objectiu del curs és aportar els coneixements i procediments per treballar amb més qualitat les estratègies motivacionals, tant per l'automotivació dels professionals de l'esport com les pròpies dels esportistes i usuaris de les activitats.

El curs, que anirà a càrrec de Pep Marí, té una durada de 7 hores, va dirigit a Llicenciats en EF, Llicenciats/graduats o estudiants en CAFiE i professionals inscrits al ROPEC i té un cost de 75 € que inclou el certificat d'assistència de l'Escola Catalana de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i el dinar. Les inscripcions es poden realitzar a partir de divendres 14 de juliol al CEM el Fornàs (passeig President Tarradellas, 2-6, tel. 977 614 403) o a través del web www.pmevalls.cat

La jornada començarà a les 9:30 hores amb la primera sessió que tractarà temes com: el concepte de motivació, els senyals de motivació, la diferència entre implicació i compromís i la coherència entre el nivell d'ambició en els objectius i el nivell d'esforç en els mitjans. A les 11:30 hores tindrà lloc la part dedicada a les estratègies d'automotivació, concretament es treballarà: el cofre del tresor, l'anècdota de Mike Tysson, la motivació: una VIP de la psicologia i raons i recursos per créixer.

Després del dinar, a les 16 hores, arribarà el torn al bloc de les estratègies de motivació dels usuaris basat amb els següents punts: satisfer les seves necessitats psicològiques, gestionar amb criteri les excepcions, la motivació: una VIP de la psicologia i consensuar actuacions amb els usuaris. Finalment, a les 18:30 hores hi haurà la presentació i signatura del dos llibres publicats per Pep Marí, Aprender de los Campeones i Liderar Equipos Comprometidos.

Pep Marí és Llicenciat en Psicologia i Màster en Psicologia de l'Esport, codirector del Programa ACBNextValores, de la Asociación de Clubes de Baloncesto (ACB) i assessor d'empreses motivades per definir la seva pròpia cultura de l'organització. Autor dels llibres Aprender de los Campeones i Liderar Equipos Comprometidos, de Plataforma Editorial. També és membre del Departament de Psicologia de l'Esport del CAR de Sant Cugat, durant 28 anys i els darrers 15 anys en qualitat de cap del departament. Marí és divulgador de l'aportació de la psicologia al rendiment de les persones.

13 de juliol de 2017