Els gegants i nans de la ciutat visiten Andorra amb motiu dels 50 anys d'agermanament

Els gegants i nans de la ciutat visiten Andorra amb motiu dels 50 anys d'agermanament

> La Cia. Passabarret i la Colla gegantera «La Pessigolla» també s'hi sumaran

Els gegants i els nans de Valls visitaran Andorra la Vella, el pròxim dissabte 5 d'agost, coincidint amb els actes de la Festa Major de la capital andorrana. Concretament està previst que a les 18:30 hores hi hagi una cercavila, on a banda dels gegants i nans de la ciutat, també hi participaran els elements festius de la Colla gegantera «La Pessigolla». Posteriorment, a les 22:30 hores, la companyia vallenca Cia. Passabarret oferirà l'espectacle de circ Tandarica Circus.

Aquestes entitats vallenques han estat convidades a la Festa Major amb motiu de la commemoració dels 50 anys d'agermanament entre Valls i Andorra la Vella. Però abans del viatge dels vallencs a Andorra per celebrar la Festa Major de la ciutat, el dimecres 2 d'agost la cònsol major, Conxita Marsol, i altres representants d'Andorra la Vella, visitaran Valls coincidint amb la Firagost.

Els actes de celebració dels 50 anys d'agermanament es van iniciar, el passat 12 de febrer, amb una calçotada popular a Andorra, unes setmanes després, concretament el 26 de març, va ser el torn de la ciutat de Valls que va celebrar una escudellada popular típica andorrana a la plaça de l'Oli. A banda d'aquests actes, també va tenir lloc un intercanvi cultural quan la Coral Terpsícore va viatjar cap a terres andorranes per fer una actuació.

20 de juliol de 2017