El PME promou l'esport a través de diferents subvencions

El PME promou l'esport a través de diferents subvencions

> Les subvencions van dirigides a entitats esportives i esportistes i per l'ús d'instal·lacions esportives

El Patronat Municipal d'Esports ha convocat tres subvencions amb l'objectiu de promoure l'esport a Valls. Concretament, es tracta de subvencions econòmiques per a entitats esportives i per a esportistes vallencs, i d'ús de les instal·lacions esportives municipals per esportistes de Valls i l'Alt Camp. Les sol·licituds es poden presentar a les oficines del PME, situades al carrer Prat de la Riba, 15-17, fins al 9 d'octubre.

Les subvencions per entitats esportives vallenques van dirigides a les entitats sense afany de lucre que desenvolupen i promouen l’activitat esportiva de la ciutat. Es tracta d'una subvenció econòmica dotada amb 4.000 euros, adreçada a les entitats esportives de Valls i a les seves seccions. Les activitats subvencionables han de ser de caràcter extraordinari, poden ser de caire esportiu, formatiu, social o cultural i han de tenir lloc al terme municipal de Valls i correspondre a la temporada 2016-2017.

Per altra banda, les subvencions als esportistes vallencs són pels esportistes de Valls a títol individual que estan en formació o que competeixin a nivell nacional o internacional. Cal que els aspirants hagin complert 16 anys en el moment de presentar la sol·licitud, i que estiguin empadronats a Valls durant l’any objecte de la convocatòria. La subvenció està dotada amb 4.000 euros. Les activitats subvencionables són les pròpies de la pràctica esportiva ordinària durant la temporada 2016-2017: preparació per les competicions, entrenaments, la participació en campionats esportius...

Finalment, a la subvenció per a l'ús de les instal·lacions esportives municipals, s'hi poden acollir els esportistes vallencs i de la comarca de l’Alt Camp a títol individual consolidats a nivell nacional i internacional, esportistes en formació que acreditin una pràctica continuada i esportistes en formació, de projecció territorial i nacional. La subvenció consisteix en la cessió d’ús gratuït, per la temporada 2017-2018, de les instal·lacions esportives municipals gestionades pel Patronat Municipal d’Esports als esportistes que necessitin utilitzar-les per a la seva preparació a nivell competitiu.

Descarregar les bases de les subvencions per entitats esportives
Descarregar les bases de les subvencions per esportistes vallencs
Descarregar les bases de les subvencions per ús de les instal·lacions esportives

  14 de setembre de 2017