L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard posa en marxa un nou taller de nadons

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard posa en marxa un nou taller de nadons

El proper divendres 29 de setembre començaran les sessions del nou Taller de Nadons que l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ha preparat pel curs 2017-18, amb dues novetats. En primer lloc, i després de diversos anys oferint sessions per a criatures d’entre 4 mesos i 2 anys, aquest curs s’amplia l’oferta a infants de 3 anys, que cursen P3. L’altra novetat és que els tallers dirigits als més petits, d’entre 3 i 12 mesos, tindran lloc en sessions matinals, d’11 a 12 del matí, un canvi pensat per facilitar l’accés a les sessions als nadons i famílies.

Durant el curs 2017-18 es realitzaran tres tallers: un a la tardor, un a l’hivern i un a la
primavera. Cada taller consta de cinc sessions d’una hora de durada i el preu és de 58€ per taller. Els cursos dels nens d’1 i 2 anys són els que comencen el divendres 29 de setembre, mentre que els dirigits a nadons de mesos i a criatures de 3 anys començaran el proper 10 de novembre.

Les sessions aniran a càrrec de Mireia Besora, mestra de l’Escola Robert Gerhard que té una gran experiència en el camp d’atenció musical a nadons. Totes les sessions estan pensades per a assistir-hi en família, de manera que els tallers són interessants no només pel el que es fa en l'espai concret sinó per l’experiència i recursos que els pares s’emporten per treballar la relació afectiva a través de la música.

Les inscripcions es poden realitzar a través del web de l’escola (www.escolamusicavalls.cat) i tenen places limitades.

  21 de setembre de 2017