La comèdia "Art" i el musical familiar "Hansel i Gretel" obren aquest cap de setmana la tardor dels Teatres de Valls

La comèdia "Art" i el musical familiar "Hansel i Gretel" obren aquest cap de setmana la tardor dels Teatres de Valls

La comèdia "Art" i el musical familiar "Hansel i Gretel" obren aquest cap de setmana la tardor dels Teatres de Valls

> Dissabte a la tarda el muntatge familiar es farà al Principal i diumenge a la tarda Pere Arquillué, Fracesc Orella i Lluís Villanueva seran al Centre Cultural

La temporada de tardor dels Teatres de Valls dóna aquest cap de setmana el tret de sortida amb dos espectacles, un destinat al públic familiar que tindrà lloc dissabte a la tarda (18h) al Teatre Principal: 'Hansel i Gretel. El musical' i una comèdia de gran èxit de públic i de crítica: 'Art' de Yasmina Reza, amb tres dels grans actors catalans, Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, que seran al Centre Cultural diumenge a les 18h.

'Hansel i Gretel. El musical' és una proposta de la Roda Produccions destinada al públic familiar. La funció situa els protagonistes perduts enmig d'un bosc fosc i tenebrós. Els petits Hansel i Gretel s'endinsen en un fascinant i perillós viatge per trobar el camí que els guiï cap a casa. Un cop immersos en aquesta aventura, una llum els conduirà fins a una caseta màgica feta de llaminadures i xocolata, però hi habita una bruixa dolenta que els fa la vida impossible. El musical, dirigit per Dani Cherta, a partir de la lletra i la música de Keco Pujol compta amb cinc intèrprets damunt l'escenari: Magda Puig, Ivan Padilla, Anna Ventura, Roser Colillas i Jordi González. Aquest muntatge forma part de l'abonament familiar dels Teatres de Valls, amb tres propostes, que es podrà adquirir fins al mateix dia de la funció a les taquilles del Teatre Principal.

Diumenge a la tarda, el Centre Cultural també acollirà la primera funció de la temporada d'abonament teatral amb 'Art' de Yasmina Reza, una producció de Focus dirigida per Miquel Gorriz, amb traducció de Jordi Galceran i la interpretació de tres dels actors catalans amb més renom en els últims anys: Francesc Orella, Pere Arquillué i Lluís Vilanova. Des de l'estrena d''Art' el 1994, aquesta comèdia intel·ligent sobre l'amistat s'ha convertit en un fenomen internacional de públic i crítica i ja ha estat traduïda a més de 30 idiomes.

També és un immillorable vehicle de lluïment per a un trio de grans actors en aquesta nova producció. Un quadre en blanc posa a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar. El punt de partida per a una obra enginyosa i divertida que en català es va estrenar al prestigiós Festival Temporada Alta i que ha fet temporada amb un notable èxit al Teatre Goya de Barcelona. Aquest muntatge forma part de l'abonament teatral de Valls per a aquesta tardor, amb tres propostes, que es podrà adquirir fins al dia previ de la funció.

Les entrades soltes també es poden comprar pels tres canals habituals: taquilles del Teatre Principal, www.ticketea.com i al telèfon 902 044 226. Per a l’espectacle ‘Art’ també es podran adquirir a les taquilles del Centre Cultural des d’una hora abans de la funció, és a dir, a partir de les 17 h.

  5 d'octubre de 2017