El Pessebre Vivent de Valls inaugura una exposició fotogràfica el dissabte 7 d'octubre a Ca Creus

El Pessebre Vivent de Valls inaugura una exposició fotogràfica el dissabte 7 d'octubre a Ca Creus

> L'exposició, ubicada a l'equipament de Ca Creus (Centre Cívic) mostra un recull fotogràfic i de cartells de les sis edicions del Pessebre Vivent de Valls

> La inauguració tindrà lloc el dissabte 7 d'octubre a les 12 hores a la sala d'actes del Centre Cívic

El proper dissabte 7 d'octubre, a les 12:00 hores a la sala d'actes del Centre Cívic, tindrà lloc la inauguració de l'exposició “6 anys de Pessebre”. En l'exposició es mostren les fotografies dels diferents professionals que, de manera voluntària, han col·laborat amb el Pessebre Vivent al llarg de les sis edicions fins ara realitzades, es tracta d'Emili Morales, Anna Revoltós, Magí Mallorquí, Pol Montserrat, Òscar Canela, Francesc Roca, Marta Ferré, Oriol Soler, Pablo González, Manel Raigal i Karen Álava. L'exposició, on es mostren imatges de les diferents escenes que configuren el Pessebre vallenc, s'acompanya d'un vídeo realitzat per Emili Morales i els cartells que han publicitat les diferents edicions del Pessebre i que han anat a càrrec de Laura Gadea, Maria Armengol, Josep M. Viñas, Eva Traguany, David Rovira, Elisenda Sánchez i Berta Artigal.

Aquesta activitat s'emmarca en les set accions prèvies del Pessebre Vivent (coincidint enguany amb la setena edició d'aquest esdeveniment nadalenc) que l'organització del Pessebre Vivent ha preparat, entre les quals també es contempla un taller de teatre amb l'actor Raül Molina, aquest divendres 6 d'octubre a les 17:30 h al Centre Cívic (a partir de 14 anys); una xerrada a càrrec de l'historiador local Àngel Gasol, el dimecres 18 d'octubre a les 19 h; un taller de garlandes, dissabte 4 de novembre a les 17 h, i un taller de danses, el diumenge 26 de novembre a les 10 h. També s'ha programat un curs de costura amb Candela Amill que va començar el dia 2 d'octubre i durarà fins a l'11 de desembre (de 17:30 a 20h). Totes les activitats tenen caràcter gratuït, resten obertes a tota la població i cal inscripció prèvia.

El públic podrà gaudir de l'exposició fotogràfica fins al proper 30 de novembre, en l'horari habitual d'obertura de l'equipament: de dilluns a divendres de 9:30 a 20 hores i dissabtes de 9:30 a 13 hores.

Per més informació, posar-se en contacte amb el Centre Cívic de Valls: 977609849 / 691 325 798 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - #SetdePessebre - #PessebreValls

  5 d'octubre de 2017