Junta de Govern: renovació del clavegueram del barri Cases Verdes

Junta de Govern: renovació del clavegueram del barri Cases Verdes

La Junta de Govern ha aprovat els plecs de clàusules corresponents per a la licitació de les obres de renovació del clavegueram del barri de Cases Verdes, amb un pressupost d’actuació previst de 68.454 euros IVA inclòs. Aquesta inversió permetrà ampliar la capacitat del clavegueram en aquest barri. Amb el mateix objectiu d’ampliar la xarxa de sanejament, la junta també va a la memòria valorada per l’ampliació de secció del col·lector de pluvials en un tram situat en aquest barri, en concret, en el tram comprès entre el sobreeixidor existent al final del carrer Francesc Roca Sans fins al torrent de la Xamora. L’import d’aquesta actuació és 9.056 euros IVA inclòs.

Altres acords de Junta de Govern

- Millores a les cobertes del Centre Cultural i la Sala Kursaal. La Junta ha acordat la contractació de les obres de rehabilitació de la coberta del Centre Cultural Municipal per un import de 8.743 euros IVA inclòs, així com de la coberta de la Sala Kursaal per 11.124 euros. Les millores permetran impermeabilitzar completament les cobertes dels dos equipaments municipals. Les dues actuacions han estat adjudicades a l’empresa Obres i Serveis Martínez Arlandes.

- Segona convocatòria ajuts accés jove a habitatges de lloguer. La Junta de Govern ha aprovat la segona convocatòria de subvencions municipals que impulsa la regidoria de Joventut per facilitar l’accés dels joves a habitatges de lloguer. La primera de les convocatòries d’enguany, a les que s’hi van acollir 6 joves, no va esgotar la partida pressupostària per la qual cosa s’ha optat per obrir una segona convocatòria per un import total de 19.357 euros. Poden sol·licitar subvenció tots els joves entre 18 i 35 anys i que hagin llogat un habitatge a partir del 9 de juny. L’ajut es concreta en un percentatge econòmic de les despeses dels dos primers mesos de lloguer, així com els costos corresponents de l’administrador de finques. L’import màxim del lloguer no pot superar els 500 euros mensuals. Tots els interessats poden presentar la sol·licitud de l’ajut a l’Oficina Local d’Habitatge-Provalls (plaça Sant Jordi, 4) en un termini màxim d’un mes des de l’endemà de la publicació de l’acord.

- Convocatòria d’ajuts a entitats juvenils i d’educació en el lleure. La Junta ha donat llum verd a la convocatòria per a la concessió de subvencions a les entitats juvenils i entitats d’educació en el lleure infantils i juvenils, que compten amb una dotació de 3.100 euros. Aquestes subvencions tenen per objecte col·laborar econòmicament amb aquestes entitats i amb les activitats que organitzen de caràcter lúdic, festiu, formatiu i de foment de la cohesió social. Les entitats poden presentar les sol·licituds en el termini de 15 dies a partir de la publicació de la convocatòria a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Valls.

- Ple de clàusules sistema d’informació geogràfica corporatiu. La Junt de Govern ha aprovat els plecs de clàusules administratives, econòmiques i tècniques per a la licitació del subministrament del futur sistema d’informació geogràfica corporatiu municipal, així com els serveis necessaris per al seu desplegament i manteniment posterior. L’import de la licitació, per un període de tres anys, està estimat en 15.326 euros IVA inclòs a l’any.

  5 d'octubre de 2017