Fitjove, exercici físic per als joves

Fitjove, exercici físic per als joves

Fitjove, exercici físic per als joves

Fitjove és un programa de promoció de l'exercici físic per adolescents que pretén fomentar que els joves ocupin el seu temps de lleure de forma saludable i divertida. L'activitat començarà dilluns 6 de novembre i es desenvoluparà fins al juny. Les sessions seran els dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30 hores i es duran a terme a les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal El Fornàs.

Durant les sessions, adreçades a nois i noies nascuts entre el 2000 i el 2002, es realitzen activitats de fitness dirigides pels tècnics del Patronat Municipal d'Esports, les classes són variades i adaptades als participants, algunes de les propostes són spinning, zumba i tonificació entre altres. Aquesta activitat es du a terme a Valls des de fa tres anys i participen alumnes dels centres de secundària de la ciutat que volen fer exercici físic d'una manera regular i guiada per tècnics qualificats.

El cost mensual és de 19 euros però la Generalitat de Catalunya atorga un ajut de 10 euros al mes a tots els participants que assisteixin a més de la meitat de les sessions programades, en aquest cas la quota és de 9 euros mensuals. Les places són limitades i no es paga matrícula. A l'estiu hi haurà una promoció per a poder seguir fent activitats o gaudir de la piscina d'estiu per a tots els que acabin el curs.

  31 d'octubre de 2017