El Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Valls organitza un cine fòrum dins el cicle sobre eficiència energètica

El Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Valls organitza un cine fòrum dins el cicle sobre eficiència energètica

El Pla d'Inclusió i Cohesió Social de l'Ajuntament de Valls, dins el cicle sobre eficiència energètica, ha organitzat un cine fòrum centrat en el film «Empoderament energètic». L'activitat tindrà lloc dimecres 15 de novembre, a les 18 hores, a la sala d'actes de l'Institut d'Estudis Vallencs.

El cine fòrum anirà a càrrec de Clara Ramoneda, arquitecta tècnica de la Cooperativa El Risell, i es basarà amb el film «Empoderament energètic». Amb la difusió de vídeos com aquest i amb el posterior debat es pretén que la ciutadania prengui consciència d'una realitat actual com és la pobresa energètica, alhora que es donen mecanismes i consells per reduir el cost de la factura elèctrica sense reduir el confort a la llar o el contrari, en casos caldrà augmentar aquest confort ja que hi ha llars on no es troba satisfet. D'aquesta manera es sensibilitza a les persones en termes energètics en la seva màxima expressió: vector social, mediambiental i tècnic.

El PLICS organitza periòdicament cicles dedicats a diferents temàtiques amb l'objectiu d'aportar coneixements i conscienciar a la població sobre els factors que fan augmentar la fractura social. Amb aquests cicles el PLICS pretén tractar temes que dificulten la inclusió i cohesió social.

9 de novembre de 2017