El Teatre Principal clou la temporada familiar aquest dissabte

El Teatre Principal clou la temporada familiar aquest dissabte

> L’espectacle de teatre musical de Samfaina de Colors porta ‘Els tres porquets’

Aquest dissabte 2 de desembre a les 6 de la tarda el Teatre Principal de Valls tanca la temporada d’espectacles familiars corresponent a aquesta tardor. ‘Els tres porquets es caguen de por’ de la companyia Samfaina de colors pujarà a l’escenari vallenc.

Samfaina de colors és una de les companyies amb major trajectòria del món dels espectacles familiars a Catalunya a punt de complir els 30 anys de trajectòria ininterrompuda. En aquesta ocasió el seu particular accent musical es vessa sobre uns dels personatges més clàssics de la rondallística infantil, com són els tres porquets.

En aquest muntatge l’acció s’inicia quan el llop ferotge ha fugit amb el cul escaldat i la cua entre les cames. Però els tres porquets tenen por, i el llop ho sap. En aquestes circumstàncies amb els porquets aterrits de por, els petits animalons són encara més fàcils d'atrapar. Per això el malèvol llop provarà de tornar-se’ls a menjar. Únicament la intervenció dels espectadors infantils que assisteixin al Teatre Principal podrà canviar la tràgica història d’aquest trio de personatges tan estimats per la canalla del nostre país.

Els espectadors entraran al bosc dels tres porquets per conèixer com acaba realment aquesta gran aventura. La trama argumental comptarà amb l’ajuda dels ingredients habituals de Samfaina de Colors: la música tradicional i la que han construït per a cada situació de la història, els elements escènics que ajuden a veure-la i una delicada posada en escena que l’embolcalla.

La companyia

Mirna Vilasís i Xavi Múrcia van crear el grup Samfaina de Colors l’any 1988 per difondre la música, els instruments i la cultura tradicional dels Països Catalans entre els més menuts de les llars mediterrànies. Al llarg d’aquests anys de treball ininterromput Samfaina de Colors ha creat 22 espectacles musicals, ha realitzat més de 5.000 representacions arreu del país i els seus espectacles els han vist més d’1.760.000 espectadors.

Samfaina de Colors ha enregistrat els discos: Convit a la festa (PDI, 1994), Ralet, ralet (Discos a mà, 2000), Nou pometes té el cançoner (Discos a mà, 2002) De bracet (Discos a mà, 2009), Cançons de bressol (Edicions 62, 2011), Càpsules (Discos a mà, 2012) i precisament Els tres porquets es caguen de por (Discos a mà, 2016), la banda sonora d’aquest espectacle de teatre musical.

Les entrades es venen a través del web ticketea.com les 24 hores, per telèfon a través del 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal, al carrer Jaume Huguet de Valls. Les taquilles del Principal realitzen l'horari habitual de temporada dimecres a la tarda de 18 a 21 h, i divendres al matí de 12 a 13.30 h. La venda telefònica funciona de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15 h. El mateix dissabte de l’espectacle la taquilla del Teatre Cultural obrirà des d’una hora abans del seu inici.

30 de novembre de 2017