La Caminada Popular compleix 10 anys i ho celebrarà tornant al Pont de Goi

La Caminada Popular compleix 10 anys i ho celebrarà tornant al Pont de Goi

La Caminada Popular compleix 10 anys i ho celebrarà tornant al Pont de Goi

> L'activitat tindrà lloc el 25 de febrer i portarà els participants fins al Pont de Goi

> La caminada serà solidària amb 'Fan del Lluís' i recaptarà recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita

Tot a punt per una nova edició de la caminada popular, una de les activitats impulsades des del Patronat Municipal d'Esports tradicionalment més multitudinària, i que enguany arriba a la desena edició. L'activitat, patrocinada per SOREA i que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Camp, la Federació d'Associacions de Veïns de Valls i de les entitats senderistes vallenques De 9 a 2, K+ i Secció de muntanya AAEET, tindrà lloc diumenge 25 de febrer i portarà els participants a l'entorn del Pont de Goi com es va fer al primer any.

La desena edició de la caminada popular preveu un recorregut amb poc desnivell, pensat perquè sigui accessible a tothom de manera que l'activitat pugui tenir un caràcter marcadament familiar. L'itinerari, de poc més de 8 quilòmetres, portarà els participants fins al Pont de Goi i es calcula que es pugui completar aproximadament en unes 4 hores. La sortida de la caminada s'efectuarà a dos quarts de deu del matí des de la pista poliesportiva del Barri de les Comarques. Hi haurà una zona d'avituallament al Pont de Goi i l'arribada tindrà lloc al mateix punt de sortida.

Per tercer any consecutiu la caminada serà solidària amb 'Fan del Lluís' i recaptarà recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. El Lluís és un jove vallenc de quinze anys que pateix una malaltia rara degenerativa anomenada laminopatia congènita, una variant severa d'Emery Dreifuss. Aquesta malaltia provoca problemes a nivell muscular i, per tant, pot produir afectació severa a nivell del múscul cardíac.

El PME, conjuntament amb el Facebook de VisitaValls, també convida els participants en la caminada a fotografiar la seva experiència i participar en un concurs de fotografia amb la caminada com a eix temàtic. Per poder participar en aquest concurs només és necessari enviar una fotografia de la caminada a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La caminada popular és una de les activitats proposades pel Patronat Municipal d'Esports més participativa, amb un volum de participants superior a les 600 persones de mitjana. L'activitat va néixer arran de l'èxit de convocatòria que va tenir l'any 2009 la caminada organitzada en el marc de la celebració del bicentenari de la Batalla del Pont de Goi, que va aplegar un miler de participants, i ja s'ha consolidat com una activitat destacada del calendari de propostes lúdiques i esportives obertes a la ciutat que ofereix el PME al llarg de l'any.

VALLS · 6 DE FEBRER DE 2018