Emprenedors de l'Alt Camp premiats als Premis Emprèn

Emprenedors de l'Alt Camp premiats als Premis Emprèn

Emprenedors de l'Alt Camp premiats als Premis Emprèn

> Els 5 projectes guanyadors són: Menjamiques, Punt d’Accés SCCL, SR PROTECT, La Nau i Mas de l’Ànima

En l'edició d'enguany dels Premis Emprèn, que convoca la Diputació de Tarragona, han estat guardonats cinc emprenedors de l’Alt Camp que han pogut desenvolupar els seus projectes amb l'assessorament del Departament d’Emprenedoria de Vallsgenera. Els 5 projectes guanyadors assessorats per Vallsgenera són: Menjamiques, Punt d’Accés SCCL, SR PROTECT, La Nau i Mas de l’Ànima.

Un total de 14 projectes empresarials del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han estat reconeguts en la cinquena edició dels Premis Emprèn, un certamen que la Diputació de Tarragona convoca anualment per fomentar l'esperit emprenedor i la innovació i promoure l'economia del territori amb la creació de noves empreses. La dotació total dels Premis és de 35.000 euros distribuïts en 5 categories. Per a cada categoria hi ha un guanyador, que rep 5.000 euros, i dos reconeixements, dotats amb 1.000 euros cadascun. Enguany s'han presentat als premis un total de 46 propostes i el lliurament dels guardons es va dur a terme el divendres 26 de gener a l'Auditori de la Diputació.

Els projectes de l'Alt Camp que han rebut assessorament per part de Vallsgenera i han estat premiats són:

Menjamiques
Clara Martín és l'autora del projecte Menjamiques, l’activitat del qual és la fabricació i venda d'una crema alimentària a base de garrofa, avellanes i oli d'oliva Km0, va obtenir el primer premi en la categoria de Salut i Esport.
> Descarregar fotografia

Punt d’Accés SCCL
El projecte Punt d'Accés SCCL, cooperativa social que ofereix Internet mitjançant Wifi en zones rurals o poc poblades on no arriben altres tecnologies, format pels emprenedors Carles Casanova, Marc Gasull, Marc Aubareda i Edgar Saumell, van guanyar el primer premi en la categoria d'Economia Social. Aquesta empresa està ubicada en el Viver d’Empreses de Valls.
> Descarregar fotografia

SR PROTECT
L'emprenedor Sergi Rodon, amb el projecte SR PROTECT, que consisteix en el disseny i la fabricació de protectors per motos de muntanya realitzats amb impressores 3D i termo conformat, va rebre el reconeixement en la categoria de Tecnologia i Innovació. Aquest emprenedor desenvolupa la seva activitat en el Viver d’Empreses de Valls.
> Descarregar fotografia

La Nau
El projecte La Nau, dels germans Àlex i German Rull, que consisteix en una plataforma artística i cultural en suport físic i virtual, on la intenció és unir persones amb inquietuds creatives per tal de compartir les seves experiències, un espai pensat per moure la cultura, va rebre el reconeixement en la categoria Turisme, Cultura i Experiències.
> Descarregar fotografia

Mas de l’Ànima
Laia Cugat, amb el projecte Mas de l’Ànima, va obtenir el reconeixement en la categoria Eficiència energètica i sostenibilitat. La seva proposta consisteix en retornar a la idea sostenible i autosuficient de les masies catalanes, responent a les comoditats i al desenvolupament humà del S. XXI: cultura, ecologia, tecnologia, recursos naturals...
> Descarregar fotografia

VALLS · 21 DE FEBRER DE 2018