Ràdio Ciutat de Valls estrena aplicació per a mòbils

Ràdio Ciutat de Valls estrena aplicació per a mòbils

Ràdio Ciutat de Valls estrena aplicació per a mòbils

> Els continguts i àudios dels informatius accessibles des de la web es podran escoltar a partir d’ara també a través de l’APP gratuïta

Ràdio Ciutat de Valls, la nova emissora municipal online, ha posat en marxa la nova aplicació per a mòbils. L’App està disponible de manera gratuïta tan per Android (accedir) com per IOS (accedir) i permet escoltar fàcilment des del mòbil als continguts informatius que emet l’emissora. Des de la mateixa aplicació, totes les cròniques i programes es poden compartir també per xarxes socials.

D’aquesta manera, amb la nova App, Ràdio Ciutat de Valls que va engegar emissions el passat 13 de febrer fa un pas més en la consolidació del model informatiu basat en l’emissió de continguts radiofònics exclusivament per internet a través de la web www.rcvalls.cat i, a partir d’ara, des de la nova aplicació mòbil. L’emissora compta amb un informatiu diari d’uns 8 minuts a més de cròniques informatives puntuals breus al llarg del dia. A més, a la graella s’hi suma un programa setmanal de prop d’una hora i mitja que, en format magazine, recull a més de notícies, informacions d’interès i entrevistes.

Aquest projecte pioner com a ràdio municipal concebuda ja des de l’inici com un canal comunicatiu que emetrà exclusivament per internet forma part de l’acord de mandat i de govern de l’Ajuntament de Valls. L’objectiu és que la ràdio sigui una nova eina d’informació per a la ciutadania, plural i oberta a la seva participació i, a la vegada, que pugui convertir-se en un altaveu de l’activitat de Valls.

Participació d’entitats i ciutadans

Ràdio Ciutat de Valls obre també les seves portes a entitats i ciutadans que vulguin fer ràdio amb el suport de professionals tècnics i periodistes. Per participar i crear un programa propi que s’afegeixi a la graella, cal adreçar-se per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Més informació a la web de la ràdio (descarregar formulari)

 

VALLS · 22 DE MARÇ DE 2018