Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Valls

- Declaració com a deserta de la licitació de les obres del projecte del passeig dels Caputxins i la carretera del Pla. La Junta de Govern ha aprovat declarar desert el procés de licitació de les obres de reforma urbanística del passeig dels Caputxins i la carretera del Pla. Ara, els serveis tècnics municipals avaluaran el projecte per si cal introduir-hi canvis per iniciar de nou el procés de licitació. Aquest projecte urbanístic preveu una inversió de 1,2 milions d’euros IVA inclòs i contempla la urbanització de l’entorn del passeig dels Caputxins i la carretera del Pla, en el tram entre les places de la Font de la Manxa i de la Creu.

- Conveni de cooperació del Pacte Camp de Valls. La Junta de Govern ha aprovat el conveni de cooperació del Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp. Aquest conveni l’aniran aprovant en els propers dies els 12 municipis de la comarca que participen en el Pacte que vol afavorir, a partir d’estratègies conjuntes, la captació de noves empreses, la creació d’ocupació i la millora de la competitivitat de la comarca. Integren el Pacte que impulsa Vallsgenera les localitats d’Alió, Alcover, Bràfim, els Garidells, el Pla de Santa Maria, Puigpelat, la Riba, Rodonyà, Valls, Vallmoll, Vilabella i Vila-rodona.

- Conveni amb la URV i Serveis Socials. La Junta de Govern ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Fundació URV i l’Ajuntament de Valls. El conveni preveu la participació municipal en el projecte d’anàlisi de l’impacte del benestar i la percepció de la salut entre les persones usuàries de Serveis Socials.

>> Portal de Transparència · Històric acords de Junta de Govern

VALLS · 27 DE MARÇ DE 2018