Ràdio Ciutat de Valls s'obre a les entitats

Ràdio Ciutat de Valls s'obre a les entitats

Ràdio Ciutat de Valls s'obre a les entitats

> L’emissora municipal online presenta els seus serveis i dóna via lliure a la participació d’entitats i ciutadans

Ràdio Ciutat de Valls, la nova emissora municipal online, va presentar la setmana passada els seus serveis a les entitats i va obrir a la participació de les associacions i ciutadans el nou canal de comunicació. Així, les entitats o ciutadans que vulguin fer un programa propi o aportar continguts informatius a la nova emissora que emet exclusivament per internet poden adreçar-se a Ràdio Ciutat de Valls.

Amb el suport de professionals tècnics i periodistes, les entitats podran realitzar els seus propis programes, en una nova via de participació que vol ampliar l’abast i la pluralitat dels serveis de l’emissora. La reunió informativa va comptar amb el regidor de Tecnologies de la Informació i Transparència, Francesc Anguela, i hi van prendre part entitats culturals, esportives i cíviques. Així, associacions com les Dones de Valls, la Unió Anelles de la Flama, el CB Valls, l’Escola Oficial d’Idiomes o la Colla Joves i la Colla Vella, entre d’altres, ja van manifestar la seva predisposició a participar en el projecte de ràdio online

Totes les entitats i ciutadans que hi vulguin prendre part tenen a partir d’ara un canal obert. Els interessats poden adreçar-se per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o accedir a la web de la ràdio www.rcvalls.cat. Des d’allí podran descarregar-se el formulari per a participar-hi (descarregar formulari).

Ràdio Ciutat de Valls va engegar emissions el  passat 13 de febrer amb un model informatiu basat en l’emissió de continguts radiofònics exclusivament per internet des de la web i des de la nova aplicació mòbil estrenada la setmana passada (accedir per Android i IOS). L’emissora compta amb un informatiu diari d’uns 8 minuts a més de cròniques informatives puntuals breus al llarg del dia. A més, a la graella s’hi suma un programa setmanal de prop d’una hora i mitja que, en format magazine, recull a més de notícies, informacions d’interès i entrevistes.  A partir d’ara s’afegirà a la graella l’espai reservat per als programes amb les entitats, en funció amb el nombre de programes que és gravin setmanalment. Per últim, també es preveu fer emissions en directe dels esdeveniments més importants que tinguin lloc a la ciutat.

NOTÍCIES RELACIONADES

· Ràdio Ciutat de Valls estrena aplicació per a mòbils

· Ràdio Ciutat de Valls, nova emissora municipal exclusivament online

VALLS · 27 DE MARÇ DE 2018