Obres de construcció de la nova vorera de l'entrada a Valls per la carretera de Barcelona

Obres de construcció de la nova vorera de l'entrada a Valls per la carretera de Barcelona

Obres de construcció de la nova vorera de l'entrada a Valls per la carretera de Barcelona

> Durant els dos mesos de treballs es tallarà el trànsit en el sentit de sortida de la ciutat (entre la plaça de Sant Francesc i la rotonda de l’N-240), però es permetrà la circulació en el sentit d’entrada

> Es garantirà el pas de vianants, amb passeres en els trams afectats per les obres

Aquest dilluns dia 9 d’abril s'han iniciat les obres de construcció de la nova vorera de l’antiga travessera de la C-246, l’entrada a la ciutat per la carretera de Barcelona. L’obra, amb un termini d’execució programat de 2 mesos, suposarà una inversió de l’Ajuntament de 74.900 euros IVA inclòs i permetrà la construcció d’una nova vorera que, amb una longitud de 440 metres, enllaçarà el tram que va entre la plaça de Sant Francesc i la rotonda de la carretera N-240.

D’aquesta manera, es millorarà l’accés a peu a la ciutat per aquesta zona, en especial per als veïns dels barris de la Colla Vella i dels Pisos de Clols, com també l’accés a equipaments com la Sala Kursaal o el Pius Hospital i a la zona del Barri Antic. El projecte també inclou la instal·lació de la xarxa de rec corresponent per als plataners, arbres característics d’aquesta entrada i, a la vegada, també s’aprofitarà per fer la reserva corresponent per a la instal·lació en el futur de nou enllumenat i serveis de fibra òptica.

Durant els dos mesos d’obres serà necessari tallar la circulació a la via de manera parcial, en concret en el sentit de sortida de la ciutat, és a dir, entre la plaça de Sant Francesc i la rotonda de la carretera N-240. És per aquest motiu que es recomana utilitzar vies alternatives per altres sortides de Valls, com poden ser la carretera de Tarragona i el carrer Anselm Clavé que també connecten amb l’N-240. En canvi, la circulació en el sentit d’entrada a Valls es mantindrà oberta durant les obres.

D’altra banda, les obres de construcció de la nova vorera s’han programat per fases i trams, amb l’objectiu de mantenir sempre obert el pas per als vianants. Així, per a cada una de les fases, s’instal·laran passeres per als vianants en els trams concrets afectats per les obres.

VALLS · 4 D'ABRIL DE 2018